Het vertrouwen van VX Company

Door Franka Buurmeijer In Werken bij

Over de IT wordt veelal gezegd dat het altijd in beweging is. Dit klinkt als een cliché, dat is het misschien ook, maar het klopt wel. Toen ik een paar jaar geleden besloot van vakgebied te switchen was dit een reden om te kiezen voor de IT. Ik leer graag nieuwe dingen en kan een uitdaging wel aan. IT sloot aan op deze wens. 

Binnen VX Company was op het moment van mijn sollicitatie plek voor een Test Engineer. Vanwege mijn opleiding en werkervaring in andere functies dachten mijn VX-collega’s dat testen bij mij zou passen en dat ik mijn weg wel zou vinden. Zij hadden gelijk. Dit vertrouwen in mij ervaar ik als typisch VX Company.

Ook nu blijkt wederom het vertrouwen van VX Company in mijn kunnen. Ik zit tijdelijk op een interne opdracht waarvoor ik geen testwerk uitvoer, maar business rules inregel – een heel andere tak van sport. Voor het inregelen van de business rules maak ik gebruik van Drools. Deze rule engine is in Java geschreven, open source en wordt veelal door banken gebruikt. 

Momenteel sta ik te popelen om weer aan een nieuwe opdracht te beginnen. Collega’s zoeken voor mij naar opdrachten waarin ik een opdrachtgever verder kan brengen dankzij mijn kennis en ervaring. Zij houden ook rekening met mijn ambities en zoeken naar een opdracht waarin ik mij verder kan ontwikkelen. Niet precies op het lijf geschreven, maar net dat beetje meer.
Dankzij het vertrouwen van VX Company lever ik steeds betere resultaten. In elke opdracht kan ik opnieuw ontdekken, uitzoeken en oplossen. En elke ervaring die ik opdoe neem ik mee naar de volgende opdracht. 

Meer informatie

Franka Buurmeijer 592×592@4x

Franka Buurmeijer

Tester

+31 6 27 06 79 42 Stuur Franka een e-mail

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Plaats een reactie

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Dit veld is verplicht.