Agile-training-en-coaching-1825-94811@4x

Agile training & coaching

Is uw organisatie nog onbekend met het werken volgens de Agile methoden? Of zoekt u naar mogelijkheden om de Agile gewoontes, gebruiken en mentaliteit binnen een team of binnen uw organisatie te verbeteren en professionaliseren? Onze Agile coaches en trainers van de VX Academy helpen uw organisatie door middel van coaching en training met de overstap naar Agile werken en laten uw teams en managers de voordelen van Agile werken inzien.

VX Academy website

 

Agile trainingen

We verzorgen diverse Agile trainingen. Van korte introductieworkshops tot meerdaagse trainingen die leiden tot certificering. U kunt zich individueel of met collega’s inschrijven voor onze trainingen. Onze Agile trainers zijn Scrum en Kanban gecertificeerd en komen rechtstreeks uit de praktijk. De ruime ervaring van onze trainers zorgt ervoor dat zij mensen en organisaties écht veranderen. Met als resultaat dat u maximaal profiteert van een effectieve toepassing van Agile in uw organisatie.

Ik wil een Agile training volgen

Agile coaching

Onze Agile coaches helpen uw teams en managers ontdekken hoe zij het beste volgens de Agile methodiek kunnen werken. Als externen doen zij dit met een frisse blik. Ze brengen samen met uw medewerkers de – vaak onbewuste – ingesleten patronen en valkuilen in kaart en helpen hen de voordelen van Agile werken in te zien. Dat zorgt voor een optimale verankering van de Agile denkwijze in uw team of organisatie. Ook nadat het coachingtraject is afgerond.

Ik wil coaching in Agile

Scrumkaarten VX Academy1 Slider Small@4x

“Tijdens de training heb ik goede achtergrondinformatie gekregen over de combinatie van theorie en praktijk. Dit zijn goede handvatten voor toepassing in de dagelijkse praktijk. ”

– Deelnemer Scrum Master training

Scrumkaarten VX Academy1 Slider Small@4x

“Tijdens de training heb ik een helder beeld gekregen van de rol van Scrum Master. In een team, maar ook in een breder perspectief zoals in de hele organisatie.”

– Deelnemer Scrum Master training

Groepstrainingen op maat

Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze Agile trainingen? Wij verzorgen ook trainingen op maat, volledig afgestemd op jouw situatie en samengesteld uit ons bestaande trainingsaanbod. In overleg met onze Agile coaches bepaal je zelf de inhoud en vorm van de training. Voordeel hiervan is dat onze coaches jouw medewerkers of complete projectteams direct helpen bij concrete vraagstukken uit hun dagelijkse praktijk.

Bekijk de mogelijkheden

Engagement Management

Onze Agile Coach Maarten Hoppen mag zichzelf gecertificeerd Engagement Manager noemen. Hij is daarmee de eerste in Nederland en de twaalfde wereldwijd. Engagement Manager is een nieuwe Scrum rol binnen het framework ‘Agility Path’ en ‘Scrum for the Enterprise’ van Scrum.org en acteert op het niveau van Management Consultant voor hoger management en directie.

Meer over Engagement Management

Agile transities

Heeft uw organisatie een overstap naar Agile werken gepland of loopt u vast in de lopende Agile transitie? Onze Agile coaches zijn ervaren in het begeleiden van transities. De daadwerkelijke invulling van een transitie is sterk afhankelijk van de behoeften van uw organisatie. Onze coaches verzamelen samen met u uw ideeën en wensen; het gaat tenslotte om een gezamenlijke tocht naar een andere bedrijfscultuur. Wij begrijpen dat dit niet altijd zonder slag of stoot verloopt. Daarom betrekken we de professionals van uw organisatie in het transitietraject en besteden we aandacht aan het management en de business. De ervaring leert namelijk dat een Agile transitie niet alleen plaatsvindt op de IT-afdeling. Voor een blijvend succes in Agile werken is de rest van de organisatie minstens zo belangrijk.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Agile werken? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Business Manager Maartje Backus 600×600@4x

Maartje Backus

Business Manager

+31 6 15 02 42 65 Stuur Maartje een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht