VX - home

Applicatie projecten & beheer

Heeft u ook een bedrijfskritische applicatie waarvan het onderhoud u zorgen baart? Heeft u misschien een te sterke afhankelijkheid van een ontwikkelaar? Zoekt u een partij om maatwerk software voor u te ontwikkelen? In deze gevallen kunt u een beroep doen op het team Applicatie projecten & beheer. Wij doen maatwerk projecten voor nieuwe en bestaande applicaties en beheren applicaties gedurende hun gehele levenscyclus. Dit doen wij onder de borging van een SLA.

Wij werken met verschillende technieken zoals C#, VB.NET, JavaScript, Azure, SQL/Server, Visual Studio, Java, Mulesoft, SharePoint, Office 365, ShareGate en LiveTiles.

Wie zijn wij?

Onderhoud en nieuwbouw van uw applicatie

Ons team bestaat uit professionele ontwikkelaars die elke dag met .NET, Java en Office 365 / SharePoint bezig zijn. Wij zijn een breed team en daardoor is beschikbaarheid en kennis altijd gewaarborgd. Doordat wij voor meer opdrachtgevers werken kunnen wij dit schaalvoordeel aan u doorberekenen: efficiëntie is verzekerd en we werken tegen concurrerende tarieven. Het beheer van uw applicatie wordt in een SLA vastgelegd, dat betekent dat u ons aan de gemaakte afspraken kan houden. Customer Intimacy staat bij ons voorop en uw tevredenheid is wat telt voor ons.

Uw applicatie altijd up-to-date​

Of het nu om een bestaande of een net ontwikkelde applicatie gaat, wij nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, de kwaliteit en de strategische vernieuwing van uw applicaties. Zo verlengt u de levensduur en vergroot u de toegevoegde waarde van uw applicatie. Bovendien bespaart u personeelskosten. U hoeft namelijk niet te investeren in eigen beheerders die vijf dagen in de week stand-by staan en alleen aan de slag gaan als uw applicatie dat nodig heeft. ​

Alles over JavaAlles over .NET

De voordelen op een rijtje

  • Nieuwbouw van applicaties volgens uw specificaties
  • Verlengen van levensduur van applicaties
  • De toegevoegde waarde van de applicatie wordt vergroot
  • Bespaart personeelskosten, u hoeft namelijk niet te investeren in eigen beheerders
  • Beschikbaarheid en kennis van het Applicatieteam is verzekerd
  • Niet alleen beheren maar ook vernieuwen van de applicatie
  • Een vast team met vaste aanspreekpunten

Doe de Applicatiecheck​

Wilt u weten wat de huidige status is van uw .NET, Office 365, SharePoint of Java applicatie? Vraag dan de Applicatiecheck aan. Wij onderzoeken hierin onder meer de versies van producten, patchlevels, mogelijkheden van nieuwere versies en de staat van uw applicatie. Na dit onderzoek brengen we een advies uit op basis van mogelijke verbeterpunten. ​

Doe de Applicatiecheck

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Applicatiebeheer? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Erwin de Rijk rond@4x

Erwin de Rijk

Manager Application Services

+31 6 46 90 95 76 Stuur Erwin een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company