Pamela George@4x

Wie zijn wij

Onze missie bij Applicatie projecten & beheer is “Wij zijn een betrouwbare partner die het complete Application Lifecycle Management van business ondersteunende applicaties verzorgt op basis van kwaliteit, professionaliteit en natuurlijk een duidelijke SLA (servicelevel agreement).”

Wij hebben een passie voor het ontwikkelen, verbeteren en beheren van applicaties. Hoe belangrijk we een SLA ook vinden, gepassioneerde mensen hoef je niet te vertellen wat ze moeten doen, dat doen ze vanzelf al.

Wij zijn een in-house ontwikkel en beheer team in Baarn. We bestaan uit ongeveer 25 mannen en vrouwen van developers in .NET en Java tot aan low code specialisten in PowerApps.

Hoe beheren en ontwikkelen wij?

Het beheren van applicaties kent vele facetten. Zo beheren wij veel applicaties die wij niet zelf gemaakt hebben. Wat weinig mensen verwachten bij het woord beheer, is dat we eigenlijk 75% van onze tijd bezig zijn met het bouwen van nieuwe functionaliteit. Natuurlijk reageren we direct als er iets aan de hand is met een bestaande applicatie. We bestaan uit een team van meer dan 25 mensen bestaande uit architecten, service coördinatoren en developers die direct kunnen schakelen.

DevOps

We passen DevOps principes toe om de ontwikkelde applicatie te testen en uit te rollen in uw organisatie. Het testen en uitrollen doen we het liefst geautomatiseerd zodat de kwaliteit van de applicatie gegarandeerd is en updates snel uitgerold worden. Ook zorgt dit voor de beste samenwerking tussen ons (de ontwikkelaars) en uw organisatie (de infrastructuur beheerders).

Agile

Wij hanteren Agile principes bij het beheren en verder door ontwikkelen van uw applicatie. Dat betekent dat we in korte sprints van enkele weken steeds weer functionaliteit toevoegen aan uw applicatie. VX Company beschikt over een eigen Agile en Test unit. Wij zijn daardoor altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen op deze gebieden.

 

Onze mensen

Jan-Steenbeek

Jan Steenbeek
Architect

Raj-Jaksani

Raj Jaksani
Developer

Gerben Ankone

Gerben Ankone
Developer

Mogen we kennis maken?​

U kunt het beste onze werkwijze en expertise ervaren als u ons aan het werk ziet. Wij maken graag kennis met u en uw applicatie door middel van een Applicatiecheck. Wij onderzoeken de staat van uw .NET, Java of SharePoint applicatie. Na dit onderzoek brengen we een advies uit met een beschrijving van de huidige staat en mogelijke verbeterpunten. ​

Doe de Applicatiecheck

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Applicatiebeheer? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Erwin de Rijk rond@4x

Erwin de Rijk

Managing Director Applicatiebeheer

+31 6 46 90 95 76 Stuur Erwin een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company