Applicatiebeheer, Applicatieontwikkeling

Applicatiebeheer

Verandering, elke organisatie heeft er dagelijks mee te maken. Maar wist u dat veranderingen in uw business, grote consequenties hebben voor de bedrijfsapplicaties? En omgekeerd, want ondersteunen uw applicaties de business nog wel optimaal? Hoe zorgt u dat de veiligheid continu op orde blijft? VX Company denkt met u mee over de toekomst. In welke levenscyclus uw applicatie zich ook bevindt, wij nemen de applicatie onder onze hoede en zorgen dat u zich kunt blijven focussen op de business. VX Company zorgt ervoor dat u nooit meer afhankelijk bent van één software ontwikkelaar!

NEEM DIRECT CONTACT OP

Onderhoud en beheer van bedrijfsapplicaties

Heeft uw organisatie geen eigen IT-afdeling of ligt de toekomst van uw bedrijfskritische applicatie in handen van slechts één ontwikkelaar? Wij snappen dat applicaties zich snel aan moet kunnen passen aan veranderende business, organisatie en eventuele bedreigingen. Wanneer u het beheer van uw software applicatie aan ons uitbesteedt, houden wij niet alleen de applicatie in de gaten, maar ook de bijbehorende infrastructuur. En of het nu om een al bestaande of een nieuw ontwikkelde applicatie gaat, wij nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, de veiligheid en de strategische vernieuwing.

Strategische vernieuwing

Om te bepalen welke strategische, maar ook technische veranderingen nodig zijn, voeren we ieder jaar een keuring uit. Zijn er bedrijfsontwikkelingen of veranderingen in de markt waar we rekening mee moeten houden? Past de applicatie nog goed bij de andere applicaties binnen de organisatie, of zijn er aanpassingen gewenst? Zijn er inmiddels nieuwe versies of nieuwe inzichten over de beveiliging van de applicatie? Allemaal factoren die meespelen bij het bepalen of de applicatie nog voldoet of wellicht gedeeltelijk herbouwd moet worden. Door uw applicatie te controleren op vaste onderdelen helpen wij u om structureel te innoveren, verbeteren en kwetsbaarheden te voorkomen. Samen zorgen we ervoor dat u in business blijft, ongeacht wat er gebeurt.

Oncocompas VU Amsterdam@4x

Applicatie zorgt voor betere kwaliteit van leven bij kanker

Oncokompas is een online zelfmanagement hulpmiddel waarmee patiënten en hun partners zelfstandig thuis hun kwaliteit van leven kunnen monitoren en verbeteren. In totaal bevat Oncokompas meer dan 100 onderwerpen waar mensen met kanker mee te maken kunnen krijgen, waaronder de top 10 meest voorkomende klachten. VU Amsterdam liet de applicatie door een externe partij ontwikkelen en beheren. Tot de leverancier stopte met het leveren van beheer en support. In overleg met VU Amsterdam deed VX Company kennis op van de applicatie, richtte de software ontwikkelstraat in en namen we de doorontwikkeling en ondersteuning van Oncokompas over. 

LEES MEER BUSINESS STORIES

Onze klanten

Applicatiebeheer Graydon@4x

Applicatiebeheer de Vereende@4x

Applicatiebeheer PBCF@4x

Applicatiebeheer Nedvang@4x

Voordelen van Applicatiebeheer bij VX Company

➔   Veilige en future-proof applicatie zonder enig omkijken
➔   U focust zich op werk, terwijl de applicatie doordraait
➔   Geen zorgen meer over de toekomst van uw applicatie
➔   Applicatie die afgestemd is én blijft op de wensen van uw business en organisatie
➔   Periodieke geautomatiseerde scans voor het signaleren van kwetsbaarheden
➔   Grip en inzicht door onze maandelijkse Software Service Level Rapportage
➔   Jaarlijkse strategische vernieuwingen passend bij de bedrijfsontwikkelingen
➔   Mogelijkheid om door te groeien naar een Cloud based applicatie
➔   Alle vormen en maten: van software web applicatie en mobiel tot snel aan te passen low code

Meer weten over Applicatiebeheer?

Bel direct met Jolijn of stel een vraag via het formulier.

Jolijn Knikman12

Jolijn Knikman

Sales & Marketing Applicatiebeheer

+31 6 22 98 68 81 Stuur Jolijn een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Doe de Applicatiecheck​

Benieuwd wat de huidige status is van de Azure, Angular, Kubernetes, .NET, PowerApps of Java applicatie? Vraag dan de Applicatiecheck aan. Wij onderzoeken hierin onder meer de versies van producten, patchlevels, mogelijkheden van nieuwere versies en de staat van de applicatie. Na dit onderzoek brengen we een advies uit op basis van mogelijke verbeterpunten. ​

DOE DE APPLICATIECHECK