vx company
menu
sluiten

Onafhankelijke keuring van jouw bedrijfskritische applicatie

Applicatiecheck

Er draaien binnen jouw organisatie ongetwijfeld applicaties waar bedrijfsprocessen afhankelijk van zijn. Zonder deze applicaties wordt de werkdag vervelend of zelfs onmogelijk. Het is daarom belangrijk om deze regelmatig kritisch te bekijken. Met onze Applicatiecheck keuren we jouw applicatie op bijvoorbeeld functionaliteit en kwaliteit. Met als gevolg dat de applicatie de bedrijfsprocessen nu, maar ook in de toekomst, optimaal ondersteunt.

Neem contact op
Gratis en vrijblijvend

We starten de Applicatiecheck met een gratis en vrijblijvende intake. Tijdens een gesprek bespreken we de huidige en gewenste staat van jouw bedrijfsapplicatie. Na deze intake starten we met de Applicatiecheck. We starten met een grondige en gestandaardiseerde keuring die antwoord geeft op de volgende vragen:

  • Zijn er functionele zaken als maatwerk gebouwd en zijn hier tegenwoordig standaardpakketten voor beschikbaar?
  • Wat is de levensduur van de techniek binnen jouw organisatie? Wordt alles nog ondersteund door leveranciers? Wanneer komen er nieuwe versies van producten en wat is de roadmap van leveranciers?
  • Hoe staat de opbouw van uw applicatie ervoor? Wat is de complexiteit en onderhoudbaarheid van de code?
  • Welke uitdagingen heb je op dit moment met jouw applicatie? Is deze snel genoeg en voldoende onderhoudbaar? En werkt de applicatie ook met mobile devices en diverse Cloudplatformen?

In vijf dagen een helder beeld van jouw bedrijfsapplicatie
De keuring neemt vijf werkdagen in beslag. Op de vijfde werkdag ontvang je een rapport waarin we de staat van de applicatie toelichten en aangeven wat dit voor jouw organisatie betekent op de middellange en lange termijn. Daarnaast presenteren wij je onze adviezen en bevindingen.

  • Dag 1: We maken kennis en bespreken de huidige en gewenste staat van jouw applicatie.
  • Dag 2: We onderzoeken de productie- en (indien aanwezig) acceptatieomgeving en inventariseren het platform en de producten, versies en inrichting.
  • Dag 3 & 4: We bekijken de broncode van de applicatie en leggen daarbij de nadruk op de structuur en complexiteit van de code en de onderhoudbaarheid van de applicatie.
  • Dag 5: We leveren een rapport op en presenteren onze bevindingen en adviezen.
Applicatiecheck aanvragen
nieuwsbrief

Meer weten over de applicatiecheck?

Mirjam Swets VX Company
Neem contact op met Mirjam Swets