Banner - VX Company

Applicatieontwikkeling in co-creatie

Jouw organisatie wil vooruit. Een nieuwe state-of-the-art applicatie is noodzakelijk voor die vooruitgang. Je hebt eigen ontwikkelaars in dienst en voor de (her)nieuwbouw van de applicatie heb je behoefte aan tijdelijke uitbreiding en een professioneel ontwikkelteam. VX Company realiseert én implementeert maatwerkapplicaties in co-creatie met ontwikkelaars uit jouw eigen organisatie. We bouwen, samen met jouw mensen, een applicatie voor de toekomst: gebruiksvriendelijk en onderhoudbaar. We zorgen er samen voor dat de organisatie de volgende stap zet in de digitale transformatie.

Neem contact op Klantcases

Digitale transformatie

Digitale transformatie is ‘hot’. Maar wat is er zo ‘digitaal’ aan die transformatie? En waarom is dat nu opeens zo hot? We veranderen immers voortdurend en gebruiken al jaren IT voor onze bedrijfsprocessen? Bedrijven worstelen met ‘digitale transformatie’. Wat betekent dit nu écht en hoe zorg je ervoor dat je de boot niet mis?

De kern van de digitale transformatie is een digitaal wendbare organisatie; een organisatie die het vermogen heeft snel te reageren op veranderingen in de markt, de economie en de samenleving. Business wensen veranderen snel als gevolg van steeds vernieuwende technologische mogelijkheden. Met snel veranderende vraag en behoefte van klanten als gevolg. Hoe zorg je ervoor dat business wensen snel genoeg worden gerealiseerd? Cultuur, processen, monitoring van processen en ondersteuning vanuit technische hulpmiddelen bepalen het vermogen om snel te reageren. In co-creatie bouwen we aan applicaties en werken tegelijk aan het wendbaarder maken van de organisatie: changingon-the-job noemen we dat.

Hoe digitaal wendbaar is jouw organisatie?

Vraag de check aan! 

De voordelen van applicatieontwikkeling in co-creatie op een rijtje:

  • Tijdelijke uitbreiding waarmee je een professioneel ontwikkelteam hebt.
  • Gebruik van moderne ontwikkelmethoden en ontwikkeltools.
  • Door samen met de ontwikkelaars de applicatie te bouwen profiteer je van onze kennis en ervaring.
  • Na afloop van het project heb je zelf de kennis in huis over de applicatie.
  • Door gebruik te maken van onze bewezen ontwikkelaanpak is de realisatie van de maatwerkapplicatie efficiënt.
  • Met VX Company beschik je over alle benodigde expertises voor applicatieontwikkeling: software architecten, ontwikkelaars, testers, business analisten, UX-designers, Agile coaches en projectleiders.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van applicatieontwikkeling in co-creatie? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Tjeerd Keuning@4x

Tjeerd Keuning

Managing Consultant

+31 6 53 50 43 69 Stuur Tjeerd een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht