Banner

Applicatieontwikkeling in co-creatie

Je organisatie wil vooruit en een nieuwe state-of-the-art applicatie is een noodzakelijk onderdeel van die vooruitgang. Je hebt eigen ontwikkelaars in dienst en voor de (her)nieuwbouw van de applicatie heb je behoefte aan tijdelijke uitbreiding en een professioneel ontwikkelteam. VX Company realiseert én implementeert maatwerkapplicaties in co-creatie met ontwikkelaars uit de eigen organisatie. We bouwen, samen met jouw mensen, een applicatie voor de toekomst; gebruiksvriendelijk en onderhoudbaar. We zorgen er samen voor dat de organisatie de volgende stap zet in de digitale transformatie.

Neem contact op Klantcases

Digitale transformatie

Digitale transformatie is ‘hot’. Maar wat is er zo ‘digitaal’ aan die transformatie? En waarom is dat nu opeens zo hot? We veranderen immers voortdurend en gebruiken al jaren ICT voor onze bedrijfsprocessen? Bedrijven worstelen met ‘digitale transformatie’. Wat betekent dit nu écht en hoe zorg je ervoor dat je de boot niet mis?

De kern van de digitale transformatie is een digitaal wendbare organisatie; een organisatie die het vermogen heeft snel te reageren op veranderingen in de markt, de economie en de samenleving. Business wensen veranderen snel als gevolg van steeds vernieuwende technologische mogelijkheden en de snel veranderende vraag en behoefte van klanten als gevolg daarvan. Hoe zorg je ervoor dat business wensen snel worden gerealiseerd? Cultuur, processen, monitoring van processen en ondersteuning vanuit technische hulpmiddelen bepalen het vermogen om snel te reageren. In co-creatie bouwen we aan applicaties en werken tegelijk aan het wendbaarder maken van je organisatie

Hoe digitaal wendbaar is jouw organisatie?

Vraag de check aan! 

De voordelen van applicatieontwikkeling in co-creatie op een rijtje:

  • Tijdelijke uitbreiding waarmee je een professioneel ontwikkelteam hebt
  • Gebruik van moderne ontwikkelmethoden en ontwikkeltools
  • Door samen met de ontwikkelaars de applicatie te bouwen profiteer je van onze kennis en ervaring.
  • Na afloop van het project heb je zelf de kennis in huis over de applicatie, zodat je niet van ons afhankelijk bent voor het onderhoud in de beheerfase. Overigens helpen we je ook dan graag wanneer daar behoefte aan is.
  • Door gebruik te maken van onze bewezen ontwikkelaanpak is de realisatie van de maatwerkapplicatie efficiënt.
  • Bij VX Company beschik je over alle benodigde expertises voor applicatieontwikkeling: Software architecten, ontwikkelaars, testers, business analisten, UX-designers en projectleiders.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van applicatieontwikkeling in co-creatie? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

erik-zeillemaker

Erik Zeillemaker

Directeur VX Company Software Development

+31 6 22 66 68 97 Stuur Erik een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht