Pepijn Leenaers 2@4x

Applicatieontwikkeling

Een bedrijfsapplicatie moet naadloos aansluiten bij de wensen van gebruikers. Intuïtief, multi-platform, schaalbaar en betrouwbaar zijn sleutelwoorden. VX Company is expert in enterprise maatwerk softwareontwikkeling. Door te focussen op kwaliteit en klantwaarde, ontwerpen en ontwikkelen we de juiste applicaties. Van het eerste idee, het design en de ontwikkeling tot het testen, in productie nemen en beheer: we werken samen naar de perfecte applicatie voor uw organisatie.

Download het e-book Doe de Applicatiecheck

Agile en applicatieontwikkeling

We ontwerpen en ontwikkelen applicaties volgens onze ‘Smart@Vantage’ aanpak. Daarin combineren we de Agile werkwijze met meer dan twintig jaar ervaring in applicatieontwikkeling en applicatie-integratie. Als klant maakt u deel uit van ons ontwikkelteam van ontwerpers, testers en ontwikkelaars. We leveren elke twee weken werkende software op, die u vervolgens kunt bijsturen. Hierdoor houdt u controle, betaalt u nooit te veel en werken we samen naar de juiste applicatie.

Bekijk hoe we dit bij onze klant Vialis doen

Vialis en VX Company zijn een trusted partnership aangegaan. Dit houdt in dat we Vialis proactief helpen bij het uitvoeren en verder ontwikkelen van hun IT-processen. Ze beschikt over een pool van snel inzetbare topspecialisten van VX Company die goed op de hoogte zijn van de situatie bij de klant.

Fasen Smart@Vantage aanpak

Listen, Imagine, Sketch, Create, Start en Play. Dat zijn de fasen die we doorlopen als we van ‘scratch’ af aan een applicatie ontwikkelen. Het is ook mogelijk om later in de cyclus in te stromen. We starten samen met u aan de tekentafel en verzamelen uw wensen en behoeften. Vervolgens werken we deze uit in een schets. Past deze schets van de applicatie bij de wensen van de gebruikers, dan starten we met de ontwikkeling op de technologieën Java, .NET of SharePoint. Nadat de bouw is afgerond, helpen we u met het in productie nemen en kunnen we – als u de mensen, tijd en middelen mist – de applicatie onderhouden en beheren. Hierdoor heeft u ook in de toekomst garantie op een goede werking en een up-to-date applicatie.

Een softwareproject succesvol opstarten in slechts 5 dagen!

U heeft een business uitdaging waarbij IT kan helpen. Of het echter verstandig is om direct met een (maatwerk) softwareproject te starten weet u niet. Is het wel duidelijk wat de scope van het project is? Hoe houdt u grip op het project? En welke aanpak past het beste?

VX Company biedt twee oplossingen

Applicatiecheck

Wilt u weten hoe veilig, productief en toekomstbestendig uw applicatie is? Doe dan vrijblijvend de Applicatiecheck. Dat is een onafhankelijke keuring, waarmee we de applicatie reviewen en toetsen en de plus- en minpunten snel inzichtelijk maken.

Doe de Applicatiecheck

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van applicatieontwikkeling? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

erik-zeillemaker

Erik Zeillemaker

Algemeen Directeur VX Company Software Development

+31 6 22 66 68 97 Stuur Erik een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht