Banner - Applicatie APK - VX Company

Java Applicatiebeheer

U heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van een applicatie. Dan wilt u natuurlijk ook dat deze goed blijft werken en snel kan worden aangepast. Mist u de middelen en tijd om uw applicatie zelf te vernieuwen en wilt u geen eigen onderhoudsafdeling in stand houden? VX Company neemt dan uw Java maatwerk applicatie in beheer. Voor een vast maandelijks bedrag is borging van kennis, code en tooling geregeld en is er altijd een aanspreekpunt. Indien gewenst, 24/7 beschikbaar.

Download factsheet

Besparen op personeelskosten

Of het nu om een bestaande of een net ontwikkelde applicatie gaat, wij nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, de kwaliteit en de vernieuwing van uw applicaties. Zo verlengt u de levensduur en vergroot u de toegevoegde waarde van uw applicatie. Bovendien bespaart u personeelskosten. U hoeft namelijk niet te investeren in eigen beheerders die vijf dagen in de week stand-by staan en alleen aan de slag hoeven als uw applicatie dat nodig heeft.

De beste oplossing voor het beheren van uw applicatie

Samen met u kiezen we de beste oplossing voor het beheren en vernieuwen van uw Java applicatie. Hierbij zorgen we dat de opgebouwde kennis van de applicatieontwikkelaars tot in detail wordt overgedragen aan onze applicatiebeheerders. Op deze manier blijft alle kennis tijdens het gebruik van uw applicatie behouden. Dus: mocht er een verstoring zijn of heeft u de wens voor uitbreiding of verandering van uw applicatie, dan gaan onze beheerspecialisten direct voor u aan de slag. Inwerken is niet nodig en de bestaande structuur en programmatuur is bekend. Hierdoor kunnen we voordelig ontwikkelen met een minieme kans op fouten.

Check de status van uw Java applicatie

Het wel of niet uitbesteden van uw applicatie is geen besluit dat u 1, 2, 3 neemt.  Wilt u vrijblijvend weten wat de huidige status is van uw applicatie? Vraag dan de Applicatiecheck aan. We onderzoeken tijdens deze check onder andere de versies van producten, patchlevels, mogelijkheden van nieuwere versies en de staat van uw applicatie. Na dit onderzoek brengen we een advies uit op basis van mogelijke verbeterpunten.

Doe de Applicatiecheck

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Applicatiebeheer? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Erwin de Rijk rond@4x

Erwin de Rijk

Managing Director Applicatiebeheer

+31 6 46 90 95 76 Stuur Erwin een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht