Banner - Applicatie APK - VX Company

Applicatiecheck: dé onafhankelijke keuring van uw bedrijfskritische applicatie

Er draaien binnen uw organisatie ongetwijfeld applicaties waar uw bedrijfsprocessen afhankelijk van zijn. Zonder deze applicaties wordt de werkdag vervelend of zelfs onmogelijk. Het is daarom belangrijk om deze regelmatig kritisch te bekijken. Met onze Applicatiecheck keuren we uw applicatie op bijvoorbeeld functionaliteit en kwaliteit. Met als gevolg dat de applicatie uw bedrijfsprocessen nu, maar ook in de toekomst, optimaal ondersteunt.

Gratis en vrijblijvende Applicatiecheck intake

We starten de Applicatiecheck met een gratis en vrijblijvende intake. Tijdens een gesprek bespreken we met u de huidige en gewenste staat van uw bedrijfsapplicatie. Lijkt u dit interessant? Vraag dan de gratis intake aan.

Gratis intake aanvragen

Applicatiecheck

Na de intake starten we met de Applicatiecheck. Deze keuring neemt vijf werkdagen in beslag. Op de vijfde werkdag ontvangt u een rapport waarin we de staat van uw applicatie toelichten en aangeven wat dit voor uw organisatie betekent op de middellange en lange termijn. Wij presenteren u:

  1. De functionele behoeften van uw organisatie en in hoeverre uw applicatie hierin voorziet.
  2. De uitkomsten van de inspectie van uw applicatielandschap.
  3. De structuur en complexiteit van de broncode en de gevolgen hiervan voor het onderhoud en beheer.
  4. Praktische tips, verbeterpunten en een onafhankelijke blik op de techniek en de functionele werking van uw applicatie.

Meer weten?

Erwin de Rijk rond@4x

Erwin de Rijk

Manager Application Services

+31 6 46 90 95 76 Stuur Erwin een e-mail