Banner - VX Company

Microsoft BI & Data Analytics

VX Company is expert op het gebied van data analyse en levert daarbij diensten op het gebied van business intelligence, big data en data science. We maken hier gebruik van Microsoft technologieën. Diensten kunnen bestaan uit consultancy, engineering, maatwerk en training. Onze mensen blijven up-to-date met hun kennis over de nieuwste technische ontwikkelingen. VX Company maakt hierdoor samen met uw organisatie optimale oplossingen op basis van de nieuwste Microsoft technologieën.

Effectieve informatievoorziening

De toegevoegde waarde van data – en de informatie die daaruit wordt gehaald – is enorm. Het geeft u niet alleen inzicht in de huidige status, maar ook in toekomstige ontwikkelingen, kansen en bedreigingen. Hierdoor bent u pro-actiever in het maken van strategische keuzes.

Informatie is essentieel voor de dagelijkse sturing. Wij begrijpen dat uw organisatie continu uitdagingen heeft bij de aansturing van processen, inzicht verkrijgen in de bedrijfsvoering, verslaglegging, inspelen op (externe) ontwikkelingen en verhoging van de productiviteit. Hiervoor is betrouwbare en actuele informatievoorziening noodzakelijk. Het belang hiervan is groot want zonder deze informatievoorziening heeft u geen grip op processen en worden deadlines niet gehaald.

Het begint met de behoefte in kaart te brengen, werkprocessen goed organiseren en genoeg kennis in huis te hebben. Dan bent u ook in staat om de juiste tools te definiëren en een goede dataplatform architectuur neer te zetten. Zo zorgen we ervoor dat zinvolle data aanwezig is en dit op een effectieve wijze beschikbaar wordt voor de gebruikers.

Als VX creëren wij business intelligence oplossingen die uw data omzet naar belangrijke stuurinformatie. Informatie is alleen relevant als dit goed aansluit op de informatiebehoefte van de gebruikers. Wij voorzien in deze informatiebehoefte door antwoorden te geven met uw data. Dit maakt uw organisatie meer data-gedreven en zo kunt u slimmer en efficiënter met uw data werken.

Achieving Fact-Based Decision Making

In uw bedrijfsvoering leunt u voor een belangrijk deel op uw ervaring en die van uw medewerkers. Ervaring is belangrijk, maar alleen daarop afgaan kan ook verraderlijk zijn.

Om goed te kunnen analyseren hoe uw bedrijfsvoering er werkelijk voorstaat en wat beter kan, kijkt u ook naar feiten en cijfers. Feiten zitten vaak verstopt in data. VX Company helpt u bij het ontsluiten van data, het stellen van de juiste vragen en de ontwikkeling van betrouwbare en actuele informatievoorziening waarmee u grip houdt op uw processen.

Lees meer

Data-gedreven werken@4x

Data-gedreven werken

Om als organisatie data-gedreven te werken, is meer nodig dan alleen nieuwe technologie. Het is essentieel om de mensen binnen uw organisatie in staat te stellen innovatief en optimaal te werken. Alleen dan kunnen ze nog meer waarde leveren voor uw organisatie en uw klanten. Veel organisaties hebben moeite om de medewerkers hierin goed te faciliteren.
Hierbij helpt VX!

Lees meer

Datawarehouse@4x

Datawarehouse

Uw organisatie werkt met meerdere robuuste en betrouwbare applicaties. Maar heeft de datawarehouse een slechte performance, zijn nieuwe applicaties nooit ontsloten of is de datawarehouse niet meer goed beheersbaar? U mist dus een modern gestructureerde datawarehouse waarmee u inzicht krijgt in alle belangrijke bedrijfsprocessen. Dit maakt goede dagelijkse sturing onmogelijk.

Lees meer

Data Analytics@4x

Data Analytics

U heeft veel data tot uw beschikking. Dit komt uit een van de vele applicaties van uw leveranciers of van de devices waarover uw organisatie beschikt. Het is alleen nog niet gelukt om al deze data te combineren en vervolgens te analyseren. U heeft de data, maar niet de informatie die erin zit. Wij halen deze er voor u uit.

Lees meer

Data platform@4x

Data Platform

Uw data wordt gegenereerd en permanent opgeslagen. Dit gebeurt veelal ongestructureerd. U kunt pas uw bedrijfsprocessen verbeteren als u optimaal gebruik maakt van deze data. Hoe haalt u informatie uit de data? Hoe slaat u de informatie efficiënt op? En hoe wordt deze informatie geïntegreerd in uw andere bedrijfsdata? Bij die uitdaging helpen wij!  

Lees meer

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Business Intelligence & Data Analytics? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Hylke Peek 592×592 2@4x

Hylke Peek

Data Analysis Consultant

Stuur een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company