Self Service BI

Data Analytics

U heeft veel data tot uw beschikking. Dit komt uit een van de vele applicaties van uw leveranciers of van de devices waarover uw organisatie beschikt. Het is alleen nog niet gelukt om al deze data te combineren en vervolgens te analyseren. U heeft de data, maar niet de informatie die erin zit. Wij halen deze er voor u uit.

Advanced Analytics

Gebruikers hebben de juiste toolset nodig om analyses te kunnen doen. Uitkomsten van deze analyses leveren belangrijke nieuwe informatie op die gedeeld moet worden binnen de organisatie. Meer advanced analytics, zoals machine learning, genereren informatie die u wilt inbedden in een (automatisch) proces. Stel, uw machine learning model voorspelt dat een klant binnen twee weken opstapt, dan wilt u dit direct weten en niet wachten op de maandelijkse rapportage.

VX Company helpt u bij het implementeren van analyse-omgevingen. Dit kan binnen uw eigen omgeving maar natuurlijk ook in Azure. We zetten een self-service omgeving op waarmee u aan de slag kan, maar we kunnen natuurlijk ook rapportages voor u ontwikkelen met doeltreffende visualisaties. We geven daarbij workshops om de kennis binnen uw organisatie uit te breiden.

Bent u geïnteresseerd in het verrijken van uw data met machine learning? Dan kunnen wij u daarbij adviseren en zorgdragen voor de implementatie. VX Company zorgt voor de ontwikkeling en uitrol van machine learning modellen en integreren deze in uw werkprocessen. Ook op dit gebied geven we workshops om de kennis binnen uw organisatie uit te breiden.

Power BI wit@4x

Power BI workshop

Zoekt u een eenvoudige en laagdrempelige manier om informatie uit uw data te halen? Maak dan gebruik van Power BI van Microsoft. Power BI geeft u de mogelijkheid om snel krachtige inzichten te creëren en te delen binnen uw organisatie. Tijdens deze workshop van één dag ervaar je hoe Power BI werkt. Bovendien krijgt u antwoord op de vraag of Power BI iets voor uw organisatie kan betekenen.

Bekijk de workshop

Mastering Power BI@4x

Mastering Power BI

Bent u bekend met de basics van Power BI, maar wilt u rapporten nog effectiever maken? Maak dan gebruik van onze 2-daagse workshop. Hierin gaan we dieper in op de mogelijkheden van Power BI. U leert optimaal gebruik te maken van de Power Query mogelijkheden (M-language), DAX en natuurlijk de verschillende visuals. We kijken ook naar andere Power BI functionaliteiten zoals streaming gegevenssets en het delen van dashboards en rapporten.

Met verschillende gerichte oefencases vergroot u uw kennis van Power BI en bespreken we best-practices op het gebied van modelling en visualisaties.

Vraag? Neem contact op

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Business Intelligence & Data Analytics? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Hylke Peek 592×592 2@4x

Hylke Peek

Data Analysis Consultant

Stuur een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company