VX Company banner

Data-gedreven werken

Het is een tijd waar elk bedrijf onderhevig is aan digitale transformatie. Gebruik van data wordt de norm, maar daar moet nog veel voor gebeuren. Om als organisatie data-gedreven te werken, is meer nodig dan alleen nieuwe technologie. Self-service is essentieel zodat mensen binnen uw organisatie in staat zijn innovatief en optimaal te werken. Maar ook moeten analyseprocessen worden geautomatiseerd. Alleen dan kunnen ze nog meer waarde leveren voor uw organisatie en uw klanten. Veel organisaties hebben moeite om medewerkers hierin goed te faciliteren. Hierbij helpt VX!

Totaaloplossing

Goed faciliteren wordt wel bereikt door gebruikers te voorzien van tijdige, accurate, informatie die beschikbaar is gesteld op een overzichtelijke wijze. Gebruikers moeten ook de mogelijkheid hebben om zelf de data te analyseren. Zo kunnen ze op zoek naar antwoord op vragen die voor hun werkzaamheden belangrijk zijn.

VX Company werkt samen met u aan een totaaloplossing. Dit betekent dat, naast het implementeren van een data-oplossing, de voorwaarden worden geschept voor het optimale gebruik ervan. De behoefte van de stakeholders worden in kaart gebracht, analyseprocessen worden – waar nodig – geautomatiseerd en gebruikers worden getraind.

De implementatie staat of valt met de juiste tools en dataplatform architectuur. VX Company begrijpt dat en helpt u hierbij. Of dit nu in de cloud is of on-premise, een bron of vele complexe ongestructureerde bronnen, wij zorgen voor de integratie van de gegevens en overzichtelijke rapportages. Door onze Agile-aanpak met continue bijsturing zorgen we voor een oplossing die naadloos aansluit bij uw behoefte.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Business Intelligence & Data Analytics? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Hylke Peek 592×592 2@4x

Hylke Peek

Data Analysis Consultant

Stuur een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company