Data-Analytics-3@4x

Data-gedreven werken

Om als organisatie data-gedreven te werken, is meer nodig dan alleen nieuwe technologie. Het is essentieel om de mensen binnen uw organisatie in staat te stellen innovatief en optimaal te werken. Alleen dan kunnen ze nog meer waarde leveren voor uw organisatie en uw klanten. Veel organisaties hebben moeite om de medewerkers hierin goed te faciliteren. Hierbij helpt VX!

Stel een vraag

Totaaloplossing

Goed faciliteren wordt wel bereikt door gebruikers te voorzien van tijdige, accurate, informatie die beschikbaar is gesteld op een overzichtelijke wijze. Gebruikers moeten ook de mogelijkheid hebben om zelf de data te analyseren. Zo kunnen ze op zoek naar antwoord op vragen die voor hun werkzaamheden belangrijk zijn.

VX Company werkt samen met u aan een totaaloplossing. Dit betekent dat, naast het implementeren van een data-oplossing, de voorwaarden worden geschept voor het optimale gebruik ervan. De behoefte van de stakeholders worden in kaart gebracht, werkprocessen worden – waar nodig – verbeterd en gebruikers worden getraind.

De implementatie staat of valt met de juiste tools en dataplatform architectuur. VX Company begrijpt dat en helpt u hierbij. Of dit nu in de cloud is of on-premise, een bron of vele complexe ongestructureerde bronnen, wij zorgen voor de integratie van de gegevens en overzichtelijke rapportages. Door onze Agile-aanpak met continue bijsturing zorgen we voor een oplossing die naadloos aansluit bij uw behoefte.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Business Intelligence & Data Analytics? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

maikel-alderhout-142×142

Maikel Alderhout

Technical Manager/Trainer

+31 6 21 57 77 76 Stuur Maikel een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang - VX Company
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company