Data-Analytics-1@4x

Data Platform

Uw data wordt gegenereerd en permanent opgeslagen. Dit gebeurt veelal ongestructureerd. U kunt pas uw bedrijfsprocessen verbeteren als u optimaal gebruik maakt van deze data. Hoe haalt u informatie uit de data? Hoe slaat u de informatie efficiënt op? En hoe wordt deze informatie geïntegreerd in uw andere bedrijfsdata? Bij die uitdaging helpen wij!

Functioneel doel

De architectuur van het dataplatform en de toolset is essentieel. Dit wordt bepaald door de soort data die binnenkomt en wat u er mee wilt doen. Niet alle data wordt op dezelfde manier opgeslagen. Zo sla je financiële informatie vaak op in gestructureerde betrouwbare datawarehouses, maar sensordata past daar niet in en komt in een NoSQL store.

Ondanks dat hier de focus ligt op de technische implementatie, is het functionele doel leidend. Afhankelijk van de bronnen en informatiebehoefte, ontwerpen en implementeren we het dataplatform. Data wordt niet alleen opgeslagen maar ook getransformeerd en ontsloten zodat de eindgebruikers ermee aan de slag kunnen.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Business Intelligence & Data Analytics? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Hylke Peek 592×592 2@4x

Hylke Peek

Data Analysis Consultant

Stuur een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company