Data-Analytics-4@4x

Datawarehouse

Uw organisatie werkt met meerdere robuuste en betrouwbare applicaties. Maar heeft de datawarehouse een slechte performance, zijn nieuwe applicaties nooit ontsloten of is de datawarehouse niet meer goed beheersbaar? U mist dus een modern gestructureerde datawarehouse waarmee u inzicht krijgt in alle belangrijke bedrijfsprocessen. Dit maakt goede dagelijkse sturing onmogelijk.

Ervaring met datawarehouse

Een nieuw datawarehouse helpt u bij een goede dagelijkse sturing. Er moet mogelijk opnieuw gekeken worden naar de informatiebehoefte en een moderne implementatie is nodig. Daarbij moet het beheren en doorontwikkelen van het datawarehouse ook goed mogelijk zijn. We zien hier steeds meer beweging naar Azure.

VX Company heeft jarenlange ervaring in het implementeren van datawarehouses, maar ook in het opleiden van mensen wie datawarehouses ontwikkelen. Door de ervaring kunnen we grote delen van een datawarehouse automatisch implementeren waardoor de effici├źntie en betrouwbaarheid wordt verhoogd. We zorgen voor het best passende data model (Kimball, Data Vault of 3NF), ontsluiten de bronnen en zetten een datawarehouse neer die goed overdraagbaar, uitbreidbaar en robuust is. VX Company zorgt voor een totaaloplossing door gebruik te maken van de nieuwste Microsoft technologie├źn.

DWH Jumpstart wit@4x

DWH Jumpstart

Heeft u behoefte aan een (nieuwe) datawarehouse en bent u bang dat dit maanden gaat duren? Dat is niet nodig. VX Company biedt een DWH Jumpstart aan waarin we gezamenlijk afspreken welke informatie we ontsluiten en beschikbaar stellen in rapporten binnen 3 weken.

Deze totaaloplossing geeft direct resultaat, maar is ook een prima uitgangspunt om uw datawarehouse verder uit te breiden. We gaan met u kijken welke sturingsinformatie u nodig heeft, we zetten een flexibele datawarehouse neer en maken rapportages zodat u daadwerkelijk kan gaan sturen met uw data.

Neem contact op

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Business Intelligence & Data Analytics? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Hylke Peek 592×592 2@4x

Hylke Peek

Data Analysis Consultant

Stuur een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
de Vereende - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company