VX Company - banner

Fact-Based Decision Making

In uw bedrijfsvoering leunt u voor een belangrijk deel op uw ervaring en die van uw medewerkers. Ervaring is belangrijk, maar alleen daarop afgaan kan ook verraderlijk zijn.

Om goed te kunnen analyseren hoe uw bedrijfsvoering er werkelijk voorstaat en wat beter kan, kijkt u ook naar feiten en cijfers. Feiten zitten vaak verstopt in data. VX Company helpt u bij het ontsluiten van data, het stellen van de juiste vragen en de ontwikkeling van betrouwbare en actuele informatievoorziening waarmee u grip houdt op uw processen. Informatievoorziening die up-to-date is, is uw eigen cockpit voor de besturing van uw organisatie.

Fact Based Decision Making@4x

Self-Service

U bepaalt wat informatie is. U wilt zelf data analyses kunnen uitvoeren, de feiten helder krijgen, bijzonderheden op het spoor komen en nieuwe inzichten verwerven. Met uw domeindeskundigheid en een goed georganiseerde, betrouwbare data warehouse omgeving bent u in control. Of u nu manager, controller of analist bent, Self-Service BI geeft u de mogelijkheid om snel meer inzicht te verwerven in uw bedrijfsprestaties en de wereld eromheen.

Advanced Analytics

U wilt een stap verder gaan in uw analyses zodat u in staat bent uw business beter te begrijpen en de juiste voorspellingen en aanbevelingen te doen. Hierdoor blijft u uw concurrenten voor. Uitkomsten van meer geavanceerde analyses, zoals machine learning en text mining leveren belangrijke nieuwe informatie op. Denk aan customer churn voor telecom bedrijven, predictive maintenance in fabrieken en het herkennen van frauduleuze transacties bij banken. Vervolgens wilt u deze intelligentie inbedden in een (automatisch) proces, zodat u direct kan inspelen op de situatie

Governed Data Platform

De architectuur van het dataplatform en de toolset zijn essentieel om betrouwbare analyses te doen. Hierbij zijn er altijd uitdagingen op het gebied van security, governance, data-integratie, kwaliteit en interpretatie. VX Company maakt gebruik van Microsoft tooling zoals SQL Server, Analysis Service, Power BI en Azure services voor het opzetten en inrichten van een data (analyse) platform. Wij implementeren voor u het data platform dat bij u past.

Training – From Data to Fact-Based Evidence

U heeft meer dan voldoende data beschikbaar en wilt daar graag effectiever en efficiënter gebruik van maken. Echter ontbreekt het u aan kennis om de data te analyseren. Onze Power BI workshop zorgt ervoor dat u snel zelf aan de slag kan om de feiten uit de data te halen. Tijdens deze workshop maakt u gebruik van jarenlange praktijkervaring van onze trainers, op locatie of bij VX Company.

Advanced Data Analysis

Alleen maar terugkijken in het verleden is niet meer van deze tijd. U wilt ook vooruitkijken, voorspellen en zorgen dat u proactief kunt handelen. Hier komen complexe, statistische analyses bij kijken. Dit vraagt vaardigheden die schaars zijn, maar waar onze professionals bij VX Company wel over beschikken. Wij gebruiken talen zoals Python en R om de analyses uit te voeren, omdat deze statistische talen de meest complete set aan analyse mogelijkheden geven.

Automated Decision Support

Analyses leiden tot nieuwe inzichten en helpen u om keuzes beter te onderbouwen. Het liefst werkt u natuurlijk met geautomatiseerde analyses, waarbij deze uitgevoerd worden op het moment dat u de analyses nodig heeft. VX Company integreert (geautomatiseerde) analyses in uw beslissingsproces. Door onze jarenlange ervaring en de wil en het plezier om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken, is VX de juiste partner om u te helpen bij deze integratie.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Fact-Based Decision Making? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Hylke Peek 592×592 2@4x

Hylke Peek

Data Analysis Consultant

Stuur een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Onze referenties

Graydon - VX Company
Provincie Noord Holland - VX Company
Politie - VX Company
Ministerie van Veiligheid en Justitie