anchormen_office_amsterdam@4x

Big Data

Als expert in data-analyse leveren we diensten op het gebied van big data, data science, artificial intelligence, data architectuur, engineering, training en support. In het kort: we ontsluiten data en brengen deze samen met andere data. Vervolgens halen we hier bruikbare informatie uit voor het nemen van de juiste beslissingen.

Ga naar website Forensic Analytics Ga naar website Anchormen

forensic-analytics

VX Company Forensic Analytics

Een enorme hoeveelheid aan relevante gegevens staat opgeslagen in een groot aantal databases. VX Company Forensic Analytics biedt met haar analysesuite Smart@Data innovatieve IT-oplossingen waarmee u grote hoeveelheden data kunt verzamelen, beheren en (real-time) analyseren. Specifiek geschikt voor gemeenten, overheidsinstellingen en bedrijven in het domein van fraudebestrijding, veiligheid, criminaliteit en financiën.

Consumer 360°

Bij deze oplossing draait alles om klantdata, klantgebeurtenissen en klantgedrag. Met Consumer 360° brengt onze dochteronderneming Anchormen data uit verschillende bronnen samen, zodat bedrijven moeiteloos een volledig klantbeeld kunnen creëren en inzicht verkrijgen in hun klanten en prospects. Klantgedrag wordt daarmee inzichtelijk en actiegericht voor marketing, sales maar zeker ook voor operationele processen.

Anchormen-logo-website@4x

24/7 Business

Business to business bedrijven continuïteit en zekerheid bieden aan de hand van actueel procesmatig inzicht. Daar staat de oplossing ’24/7 Business’ van Anchormen voor. De hoeveelheid data binnen bedrijven neemt alleen maar toe. Niet alleen stijgen de volumes van bijvoorbeeld logistieke en financiële data, ook machines binnen bedrijven zorgen tegenwoordig voor heel veel dataverkeer. Het is zeer wenselijk om al deze machinedata te verzamelen en bruikbaar te maken. Daarmee kunnen risico’s beperkt worden, worden kansen inzichtelijk gemaakt en kosten en marges geoptimaliseerd.

Data Platform Services

Traditionele databases zijn vaak ontoereikend voor de inzet van data-analyse. Ze kunnen beperkte hoeveelheden gegevens verwerken en weten zich geen raad met ongestructureerde data, zoals tekst en sensorgegevens. Pas in combinatie met alternatieve platformen krijgt uw organisatie grip op data-analyse. Veelgebruikte oplossingen voor het verzamelen, laden en organiseren van data zijn Oracle, Microsoft SQL Server en Open Source platformen zoals NoSQL en Apache Hadoop. We hebben veel ervaring met de implementatie van bovengenoemde platformen en het beheer ervan. Onze experts helpen u bij de keuze en inrichting van databases en software voor data-analyse.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van data-analyse? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Hylke Peek 592×592 2@4x

Hylke Peek

Stuur een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht