Laptop - VX Company

Blockchain

De digitale transformatie is een beweging waarbij technologie een zeer belangrijke enabler is. Artificial intelligence, Blockchain en IoT zijn technologieën met eigenschappen die nieuwe, radicaal veranderde businessmodellen mogelijk maken. De technologie van vandaag de dag ontwikkelt zich enorm snel en tegelijkertijd ontstijgt de impact van de digitale transformatie de technologie alleen. VX Company ontwikkelt hierin mee!

Hoe profiteer ik van Blockchain?

Ontwikkelingen

Denk bij ontwikkelingen aan de impact op medewerkers, klanten, processen, organisatie en cultuur. VX Company gelooft in een evolutionaire aanpak, waarbij in onze visie bedrijven niet alleen continu op de hoogte moeten zijn van ontwikkelingen, maar hier ook expliciet mee experimenteren. Samen met met leveranciers, partners en concurrenten, zodat de consequenties van deze technologische revolutie goed ingeschat kunnen worden en hiermee bedrijfscontinuïteit gewaarborgd is.

Mogelijkheden

Blockchain technologie biedt mogelijkheden voor bedrijven, bedrijfsketens en branches om processen transparanter, sneller, specifieker en kwalitatief beter uit te voeren. VX Company is in staat klanten in de adoptie van Blockchain technologie geheel de zorg te ontnemen. Dit betekent dat we in staat zijn te informeren, op te leiden, te experimenteren, te realiseren, te implementeren, te testen en te beheren van complete blockchain oplossingen. Onze specialismen omvatten Ethereum en IOTA toepassingen, integratie met bestaande systemen, data-vraagstukken en toepassingen in combinatie met IoT, big data of machine learning technologie.

Onze diensten

Blog: IOTA – Improving your confirmation rate

Meer lezen

Blog: IOTA Deepdive #1 – Consensus on the Tangle

Meer lezen

Blog: The Three Generations of Blockchain

Meer lezen

Interview met Jelle Millenaar

Tijdens de IOTA Meetup is Jelle Millenaar geïnterviewd over de IOTA PoC: Digitale Identiteit.

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Blockchain? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Jelle Millenaar 529×529@4x

Jelle Millenaar

Innovation Consultant

Stuur Jelle een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht