terug naar overzicht

16/02/16

Nieuws nieuws

Microsoft Samenwerken
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


16/02/16

Rotterdamse Mobiliteit Centrale in slechts twee maanden over naar Addappt intranet

De Rotterdamse Mobiliteit Centrale (RMC) is live met ons sociaal intranet Addappt! Ongeveer 350 medewerkers maken nu gebruik van de nieuwe omgeving op basis van Office 365 en SharePoint Online. Met Addappt heeft de RMC een platform waarop haar medewerkers kennisdelen, gezamenlijk aan documenten werken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de organisatie.

Vlekkeloze realisatie van Addappt intranet

Samen met VX Company is de RMC erin geslaagd om binnen twee maanden een nieuw intranet te ontwerpen op basis van Addappt én de gebruikersadoptie te organiseren door middel van diverse validatiesessies. De implementatie is razendsnel gegaan en een prachtig voorbeeld van een vlekkeloze realisatie. Dankzij het standaard raamwerk van Addappt had de SharePoint omgeving direct na installatie een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke structuur en navigatie. Ook het Governance Model was snel gevuld dankzij het Addappt raamwerk. Daarnaast is de Addappt Site Provisioning App ingezet om snel nieuwe teamsites, afdelingssites en projectsites aan te maken.rnrnOmdat de RMC de mogelijkheid tot interactie en communicatie tussen haar medewerkers wil faciliteren, hebben we Yammer geïntroduceerd binnen de organisatie en geïntegreerd met Addappt. Het communicatieplatform wordt door zes moderators actief gebruikt en steeds verder uitgerold binnen de organisatie.rnrnEn de gebruikers zijn tevreden. Soraya Verhiest, projectleider, RMC: “Ik wil de Addappt consultant van VX Company ontzettend bedanken voor wat zij heeft afgeleverd. En dan heb ik het met name over de expertise die zij heeft ingezet om ons op weg te helpen. Ik heb deze fase als zeer prettig ervaren. Bedankt!”

Blijvende gebruikersadoptie

Is de RMC nu dan helemaal klaar met de gebruikersadoptie? Nee. Het nieuwe intranet is een levende omgeving en zal nog regelmatig gewijzigd worden. Bijvoorbeeld als er een nieuw project start. Maar dankzij de adoptie toolkit van VX Company, bestaande uit onder andere documentatie, video en handleidingen, is er voldoende kennis aanwezig om als organisatie zelf verder te gaan met Addappt. Daarnaast zijn er in samenwerking met het RMC e-learning video’s opgenomen.rnrnWij willen de RMC bedanken voor de mooie tijd en de prettige samenwerking!

Delen