terug naar overzicht

10/02/17

Nieuws nieuws

Partners Samenwerken
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


10/02/17

Vialis en Bank Mendes Gans nieuwe partners VX Company

Zowel met Vialis, expert in infrastructuur en mobiliteit, als met Bank Mendes Gans is VX Company een partnership aangegaan op de gebieden Java, Testen, Agile en Big Data. Als Trusted Partner helpen we deze organisaties proactief bij het uitvoeren en verder ontwikkelen van hun ICT processen. Deze klanten beschikken over een pool van snel inzetbare topspecialisten van VX Company die goed op de hoogte zijn van de situatie bij de klant.

Een partner voor onze klanten

De partnerships sluiten naadloos aan bij de missie van VX Company: ‘De beste IT-partner om mee én voor te werken’. VX Company werkt intensief en proactief samen met haar partners op basis van wederzijds vertrouwen en relevante expertise. We innoveren en en delen kennis specifiek op vraagstukken van onze partners. Deze profiteren hiervan, maar ook andere partners en klanten worden intensief betrokken, waarmee VX Company ook als netwerkorganisatie meerwaarde biedt.

Waarom Trusted Partnership?

Door de digitale transformatie is er steeds meer behoefte aan ICT-professionals zoals ontwikkelaars en testers die een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan innovatie bij klanten. Hiervoor is het belangrijk mensen in te zetten die veel kennis en ervaring hebben op het vlak van ontwikkelen, maar ook goed op de hoogte zijn van technologische en marktontwikkelingen en deze binnen de klantomgeving kunnen inbrengen.

“We zijn erg blij met de strategische samenwerking met Vialis en Bank Mendes Gans. Het partnership is een invulling van ons concept ‘Trusted Partner’. We bieden de organisaties een ingewerkte flexibele schil van IT-professionals, inclusief kennisborging van hun systemen, projecten en omgeving. Zo kunnen wij op maat kennis en ervaring en innovatieve technologie inzetten, specifiek gericht op hun behoefte en bedrijfsdoelstellingen. We zijn er buitengewoon trots op ‘Trusted Partner’ van deze organisaties te mogen zijn.”

Delen