menu
sluiten
terug naar overzicht
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


22/06/20

Webinar: Morgen aan de slag met Behaviour Driven Development

Dinsdag 7 juli 2020, 16.00 – 17.00 uur

Kwaliteit gaat over meer dan alleen techniek. Het heeft net zo goed met communicatie te maken. Een controle uitvoeren is één, maar controleer je wel de juiste dingen? Een eindgebruiker kan dat vaak het best beoordelen. Maar die kun je geen willekeurige set met unit-testen voorschotelen. Hoe ga je dan om met testresultaten? En wanneer is het beste moment om een stakeholder in te schakelen?

Kwaliteitswaarborging is vaak de laatste stap in het proces. Vaak is het nog een technisch georiënteerde aangelegenheid. Dat kan anders. Je kunt jouw stakeholder(s) al vanaf het begin betrekken bij het maken van nieuwe software en daar is geen technische aanleg voor nodig! Neem deel aan het webinar en ontdek hoe!

Programma

Tijdens het webinar gaan we een rekenmachine maken. We ontdekken de requirements van de rekenmachine aan de hand van voorbeeldsommen die we met de rekenmachine zouden moeten kunnen maken. De uitkomst leggen we vast in leesbare test scenario’s, die iedereen kan begrijpen. We gaan nog een stap verder. Want aan de hand van die scenario’s gaan we aantonen dat onze rekenmachine werkt. Sterker nog, we gaan onze rekenmachine bouwen aan de hand van de scenario’s!rnrnHelaas kunnen we door de omstandigheden niet gezellig met elkaar een hapje eten. We houden deze meetup daarom online, op een ander tijdstip dan je gewend bent. We kunnen niet interacteren met elkaar zoals we gewend zijn, daarom houden we deze meetup in de vorm van een webinar. We demonstreren hoe je bepaalde techniek en methodieken toe kunt passen en we laten werkende code zien. We stellen de Java en C# code online beschikbaar zodat je het achteraf rustig door kunt nemen.rnrnNa dit webinar heb je een methode geleerd waarmee je testcases bij je klant kunt uitvragen. Ook leer je hoe je die vast kunt leggen en volautomatisch kunt controleren.

Delen

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Joyce van Vliet
gang van het kantoor, vx company