terug naar overzicht
logo vx, vx company

VX Company

+31 35 539 09 09


20/04/21

Webinar: het Power Platform

Vrijdag 21 mei 2021, 13.00 – 14.00 uur

Heb je altijd al willen weten wat Power BI, PowerApps en Power Automate nu precies kan betekenen voor jouw organisatie? Dan is dit het webinar voor jou!

Of het nu gaat om het bouwen van low code apps met Power Apps, integreren van platformen met Power Automate of rapportages met Power BI, het komt allemaal aan bod. We leggen aan de hand van praktijkvoorbeelden uit wat je kunt doen met het Power Platform van Microsoft. Naast de uitleg over het Power Platform en het tonen van voorbeelden gaan we ook in op licenties, de snelheid van low code ontwikkelen vs maatwerk, en de typische inzetgebieden van de Power technologie. Denk daarbij aan:rn• Mobiele applicatiesrn• Het automatiseren van zaken waar maatwerk tot nu toe te duur wasrn• Uitfaseren van de Excel cultuur voor vastlegging en rapportages.

Voor wie is dit webinar interessant?

Voor iedereen die Microsoft, Office 365 en/of Dynamics gebruikt, en meer wil weten over wat PowerApps, Power BI en Power Automate nu precies inhoudt. De focus ligt op functionele inhoud en zakelijke toepassingen. We laten iets van de techniek zien, maar de nadrukt ligt op de functionaliteit. Jouw gastheren op 21 mei zijn Hylke Peek voor Power BI en René Kalf voor PowerApps en Power Automate.

Delen