terug naar overzicht

Kanban System Design

2 trainingsdagen
€1.250
Baarn

Waarom de Kanban System Design training?
De wereld verandert, de markt verandert. Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op en jouw organisatie moet mee veranderen om relevant te blijven. Daarbij rijst de vraag: “Hoe kan ik als organisatie klaarstaan met een antwoord, nog voor de vraag wordt gesteld?” Of: “Hoe kan ik als dienstverlener mijn klant optimale service bieden?”

Kanban staat voor verantwoord veranderen. Het is een methode die direct leidt tot een verbetering in de dienstverlening. Kanban zorgt voor een goede doorstroming in de processen van een organisatie, het bereiken van flow. Het vermindert de hoeveelheid onderhanden werk waardoor dingen sneller gereed zijn.

Voor wie is deze training bedoeld?
Teamleden en managers die willen starten met een Kanban-initiatief of meer willen halen uit een bestaand Kanban-systeem.

Wat leer je tijdens deze training?
Je leert hoe je Kanban kunt toepassen in jouw organisatie en hoe je daarmee succes behaalt. Maar ook hoe je met Kanban processen analyseert en op basis daarvan stap voor stap verbeteringen aanbrengt. Aan het eind van de training heb je voldoende bagage om de volgende dag samen met je team te starten met Kanban. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Leer de principes en toepassingen van de Kanban Methode
  • Ervaar de flow in een Kanban system
  • Leer hoe je verschillende vorm van werk kunt onderkennen en kunt benaderen met behulp van risico-classificaties
  • Leer om jouw eigen initiële Kanban systeem te onwerpen
  • De basis van Kanban metrics

Vereiste voorkennis
Je hoeft geen theoretische voorkennis of ervaring te hebben. We adviseren je wel om voorafgaand aan de training “Kanban” van David J. Anderson of “Kanban from the Inside” van Mike Burrows te lezen.

Maarten Hoppen

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en om hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

Deelnemers die de training Kanban System Design hebben gevolgd ontvangen een certificaat van de Kanban University. Deelnemers die de reeks Kanban trainingen, Kanban System Design (KSD) en Kanban Systems Inprovement (KSI) hebben voltooid, ontvangen de Kanban Management Professional certificering.

13 juni

T/M

14 juni

Trainer:

Maarten Hoppen

Training is vol

29 juni

T/M

30 juni

Trainer:

Maarten Hoppen

Training is vol

05 september

T/M

06 september

Trainer:

Maarten Hoppen

Training is vol

22 september

T/M

23 september

Trainer:

Maarten Hoppen

03 oktober

T/M

04 oktober

Trainer:

Maarten Hoppen

20 oktober

T/M

21 oktober

Trainer:

Maarten Hoppen

01 november

T/M

02 november

Trainer:

Maarten Hoppen

24 november

T/M

25 november

Trainer:

Maarten Hoppen

01 december

T/M

02 december

Trainer:

Maarten Hoppen

22 december

T/M

23 december

Trainer:

Maarten Hoppen

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.250 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

"*" geeft vereiste velden aan

newsbrief
Privacy statement

Delen

meer weten over deze training?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus
overleg tussen collega's, vx company