menu
sluiten

achieve
more bij
vx company

Jezelf continu ontwikkelen en ondertussen schitteren in jouw vakgebied

Wat begon in 1988 aan een biljarttafel in een Amsterdams stadscafé, groeide uit tot wat we vandaag de dag zijn. Wij hebben technieken, tools en talen zien komen en gaan. Wij weten daardoor dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Kwaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling vormen de kern van onze bedrijfscultuur. Een cultuur waarin wij er zijn voor jou en voor het nastreven van onze gezamenlijke ambities.

Wil jij meewerken aan innovatieve projecten die jou blijven uitdagen? Wil je werken aan datgene wat er écht toe doet? Werk dat jou inspireert en waarbij jij bijdraagt aan een betere wereld? En wil jij nieuwe dingen proberen en ontwikkelen, verwachting overtreffen? Solliciteer dan op één van onze actuele vacatures, dan zet jij nét dat stapje extra.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar IT talent. Ook als er geen vacatures beschikbaar zijn. Wil jij graag bij ons komen werken? Meld je dan aan voor een (virtuele en) vrijblijvend kopje koffie om jezelf te presenteren!

KOM MAAR OP!

meer weten over een van onze vacatures?

Neem contact op met Conny van Dijk

Waarom werken bij
VX Company?

Open cultuur
Flexibel werken
Eindeloos ontwikkelen
Uitdagende projecten

Meer dan
werken alleen

Werken bij VX Company is veel meer dan werken alleen. Wij houden van innoveren en gaan geen uitdaging uit de weg. Word #VeryXcited en kom werken bij dé IT-partner in Nederland!

Lees meer over werken bij VX Company
Team Applicatiebeheer