vx company
menu
sluiten

Wil jij je in hoog tempo ontwikkelen?

Dan ben je bij VX Company aan het juiste adres! Door talent development gesprekken komen we er achter waar jij echt enthousiast van wordt. Ben je bijvoorbeeld Tester, maar ligt jouw passie bij Java? Of ben je juist een Java Developer en wil je meer richting Agile? Bij VX Company is dat mogelijk! Door de gesprekken met je (People) Manager en Technisch Manager kijken we naar jouw talenten en welke talenten je wilt ontwikkelen. Op deze manier gaan we een pad uitstippelen dat bij je past. Want een mens is immers nooit uitgeleerd.

Talent ontwikkeling

Bij VX Company geloven we dat een mens nooit is uitgeleerd. Naast de talent development gesprekken, worden er ook regelmatig kennissessies, meet-ups en personeelsmeetings georganiseerd, waarbij kennisdeling centraal staat. Je komt er achter welke talenten je hebt en hoe je deze wilt ontwikkelen. Ga het gesprek met ons aan en ontdek de mogelijkheden! Je toekomstige collega’s gingen je voor en vertellen er graag over:

Werken bij VX Company door de ogen van VX’ers

Team Applicatiebeheer

Wij zijn dé betrouwbare partner
voor toffe maatwerk software!

Onze wereld is de wereld van maatwerk software. Daar waar geen standaard software past of beschikbaar is. Of het nu gaat om advies, software ontwikkeling, Agile coaching, training, business intelligence, applicatiebeheer of productioneel beheer, wij zijn thuis in alle facetten van maatwerk software. Werken bij VX Company is veel meer dan werken alleen. We houden van innoveren, gaan graag uitdagingen aan, vinden het leuk om technische events en congressen te bezoeken of zelf te organiseren, steken veel tijd in onze technologische en persoonlijke ontwikkeling (in VX-tijd), ondernemen graag leuke dingen met collega’s en vinden het leuk om samen te werken en kennis te delen. Je hebt tenslotte een netwerk van collega’s om je heen waarmee je kunt sparren.

Wat doet een DevOps Engineer bij VX Company?

Als DevOps Engineer ga jij software oplossingen ontwikkelen en leveren waar de klant gelukkig van wordt. Jouw inzet is cruciaal voor de digitale transformatie en een goede relatie met onze klanten. Je werkt binnen de architectuur die je samen met de IT-architect hebt opgesteld. Jij verliest het doel niet uit het oog en betrekt collega’s en andere stakeholders feilloos in het proces. Je pakt problemen zelfstandig aan, je signaleert verbeterpunten en je komt met een oplossing die je later implementeert. Bovendien voel jij je prettig in een Agile omgeving.

Als DevOps Engineer hoor je bij Software Development. Wij bestaan uit meer dan 50 professionals zoals Consultants, DevOps Engineers, Java Engineers, .NET Engineers, Test Engineers en Agile Coaches. Wij vinden het belangrijk en leuk als je meedenkt over waar de IT wereld naartoe ontwikkelt, waar je jouw kennis en kunde kan laten zien en meedenkt over hoe we de stack gaan inrichten. Om jezelf te blijven ontwikkelen krijg je begeleiding op technisch, professioneel en salesgebied. Zo zorgen we dat je in balans blijft!

Vacature DevOps Engineer

Klaar om jezelf in hoog tempo te ontwikkelen?

Kijk dan snel hier of we het perfecte plekje vrij hebben voor jou! Hebben we je nog niet helemaal kunnen overtuigen? Kom dan eens gezellig koffie drinken met ons.

We vertellen je graag meer over VX Company!

conny van dijk, vx company
Neem contact op met Conny van Dijk
overleg werknemers, vx company