vx company
menu
sluiten

Wil jij met collega’s kennis delen?

Bij VX Company doen we veel aan kennisontwikkeling. Zo is er een volledige studiegids met diverse trainingen en workshops die je samen met je collega’s kunt volgen. Van een workshop over vitaliteit en een workshop over Kubernetes on Azure tot een Hackatons. Voor ieder wat wils! Daarnaast organiseren we diverse (online) meetups.

Talent Development

Elk jaar voeren Talent Development gesprekken met onze medewerkers. In deze gesprekken staat kennisverrijking en kennisdeling centraal. De focus ligt op: ‘Wat wil jij leren?’ en ‘wat wil jij delen?’. We inventariseren na de gesprekken wie er een workshop, studiegroep, webinar of meet-up wil volgen, ontwikkelen of geven. Zo hebben we een studiegids met o.a. ‘Java en Native Images’, ‘Workshop Kubernetes’ en ‘Workshop Visueel Communiceren’.

Kennis delen met collega’s

Kennisdeling staat hoog op het lijstje bij VX Company. We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Plezier daarin hebben vinden we ook belangrijk, daarom doen we het samen! Zo is er een jaarlijkse studiegids met uiteenlopende workshops en trainingen. Die worden gegeven door externen of door collega’s. Je bepaalt zelf of je wilt deelnemen of niet, het één past nou eenmaal beter bij je dan het andere.

Meetups zijn bekend in IT-land en dus ook bij VX Company. Meerdere keren per jaar organiseren we een (online) meetup, waarbij zowel collega’s als vakgenoten deelnemen. Er komen onderwerpen voorbij zoals: Unit Testing, Behaviour Driven Development en Domein Centric Architecture. Maar als jij een leuk onderwerp weet, staan we ook open om daar een meetup over te organiseren. Je merkt wel dat we op verschillende manieren kennis met elkaar delen en kennis vergaren. Benieuwd wat we nog meer doen op het gebied van kennisdeling?

nieuws en insights

 

Team Applicatiebeheer

Wij zijn dé betrouwbare partner
voor toffe maatwerk software!

Onze wereld is de wereld van maatwerk software. Daar waar geen standaard software past of beschikbaar is. Of het nu gaat om advies, software ontwikkeling, Agile coaching, training, business intelligence, applicatiebeheer of productioneel beheer, wij zijn thuis in alle facetten van maatwerk software. Werken bij VX Company is veel meer dan werken alleen. We houden van innoveren, gaan graag uitdagingen aan, vinden het leuk om technische events en congressen te bezoeken of zelf te organiseren, steken veel tijd in onze technologische en persoonlijke ontwikkeling (in VX-tijd), ondernemen graag leuke dingen met collega’s en vinden het leuk om samen te werken en kennis te delen. Je hebt tenslotte een netwerk van collega’s om je heen waarmee je kunt sparren.

Wat doet een DevOps Engineer bij VX Company?

Als DevOps Engineer ga jij software oplossingen ontwikkelen en leveren waar de klant gelukkig van wordt. Jouw inzet is cruciaal voor de digitale transformatie en een goede relatie met onze klanten. Je werkt binnen de architectuur die je samen met de IT-architect hebt opgesteld. Jij verliest het doel niet uit het oog en betrekt collega’s en andere stakeholders feilloos in het proces. Je pakt problemen zelfstandig aan, je signaleert verbeterpunten en je komt met een oplossing die je later implementeert. Bovendien voel jij je prettig in een Agile omgeving.

Als DevOps Engineer hoor je bij Software Development. Wij bestaan uit meer dan 50 professionals zoals Consultants, DevOps Engineers, Java Engineers, .NET Engineers, Test Engineers en Agile Coaches. Wij vinden het belangrijk en leuk als je meedenkt over waar de IT wereld naartoe ontwikkelt, waar je jouw kennis en kunde kan laten zien en meedenkt over hoe we de stack gaan inrichten. Om jezelf te blijven ontwikkelen krijg je begeleiding op technisch, professioneel en salesgebied. Zo zorgen we dat je in balans blijft!

Vacature DevOps Engineer

Klaar voor de volgende stap?

Kijk dan snel hier of we het perfecte plekje vrij hebben voor jou! Hebben we je nog niet helemaal kunnen overtuigen? Kom dan eens gezellig koffie drinken met ons.

We vertellen je graag meer over VX Company!

conny van dijk, vx company
Neem contact op met Conny van Dijk
overleg werknemers, vx company