vx company
menu
sluiten

Wil jij bij een professionele community horen?

Altijd al bij een community willen horen die weet waar ze over praten? Dan ben je bij VX Company aan het juiste adres. Bij VX Company werken professionals die al jarenlang in het vak zitten als Engineer, Tester, Architect, Consultant of Agile Coach.

Er ligt dus een stevige basis als het gaat om kennis. Maar hoe blijven onze VX’ers continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Daar weten we bij VX Company wel raad mee! Zo zijn er diverse mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien als professional. Zo hebben we onze ‘Community of Practice’, kennisdelingssessies of volgen we andere units op de voet.

Een professionele community

VX Company bestaat al meer dan 30 jaar, dat betekent dat er door de jaren heen heel veel kennis eigen is gemaakt. Collega’s zoeken elkaar op om kennis met elkaar te delen, zodat iedereen groeit in zijn of haar functie. Dit doen we op verschillende manieren. Zo hebben we niet alleen onze ‘Community of Practice’. Maar hebben we ook kennisdelingsessies, waar een collega bijvoorbeeld vertelt wat voor soort oplossing er is opgeleverd en met welke technologie dat is gedaan. Het komt ook voor dat er sessies van andere units worden gevolgd, zo kom je bijvoorbeeld eens wat meer te weten over onderwerpen zoals Power BI. Op deze manier blijf je in ontwikkeling en leer je van de beste! Wil je meer weten over de manier waarop wij onze professionals helpen om het beste uit hunzelf te halen? Kijk dan eens hiernaar:


Werken bij VX Company door de ogen van VX’ers

 

Team Applicatiebeheer

Wij zijn dé betrouwbare partner
voor toffe maatwerk software!

Onze wereld is de wereld van maatwerk software. Daar waar geen standaard software past of beschikbaar is. Of het nu gaat om advies, software ontwikkeling, Agile coaching, training, business intelligence, applicatiebeheer of productioneel beheer, wij zijn thuis in alle facetten van maatwerk software. Werken bij VX Company is veel meer dan werken alleen. We houden van innoveren, gaan graag uitdagingen aan, vinden het leuk om technische events en congressen te bezoeken of zelf te organiseren, steken veel tijd in onze technologische en persoonlijke ontwikkeling (in VX-tijd), ondernemen graag leuke dingen met collega’s en vinden het leuk om samen te werken en kennis te delen. Je hebt tenslotte een netwerk van collega’s om je heen waarmee je kunt sparren.

Wat doet een DevOps Engineer bij VX Company?

Als DevOps Engineer ga jij software oplossingen ontwikkelen en leveren waar de klant gelukkig van wordt. Jouw inzet is cruciaal voor de digitale transformatie en een goede relatie met onze klanten. Je werkt binnen de architectuur die je samen met de IT-architect hebt opgesteld. Jij verliest het doel niet uit het oog en betrekt collega’s en andere stakeholders feilloos in het proces. Je pakt problemen zelfstandig aan, je signaleert verbeterpunten en je komt met een oplossing die je later implementeert. Bovendien voel jij je prettig in een Agile omgeving.

Als DevOps Engineer hoor je bij Software Development. Wij bestaan uit meer dan 50 professionals zoals Consultants, DevOps Engineers, Java Engineers, .NET Engineers, Test Engineers en Agile Coaches. Wij vinden het belangrijk en leuk als je meedenkt over waar de IT wereld naartoe ontwikkelt, waar je jouw kennis en kunde kan laten zien en meedenkt over hoe we de stack gaan inrichten. Om jezelf te blijven ontwikkelen krijg je begeleiding op technisch, professioneel en salesgebied. Zo zorgen we dat je in balans blijft!

Vacature DevOps Engineer

Nieuwsgierig?

Kijk dan snel hier of we het perfecte plekje vrij hebben voor jou! Hebben we je nog niet helemaal kunnen overtuigen? Kom dan eens gezellig koffie drinken met ons.

We vertellen je graag meer over VX Company!

conny van dijk, vx company
Neem contact op met Conny van Dijk
overleg werknemers, vx company