vx company
menu
sluiten

Neem jij graag een kijkje in verschillende keukens?

Werken bij VX Company betekent: kijken en proeven in verschillende keukens. Wij kijken samen wat het beste bij jou past, zodat je altijd werkt aan superleuke projecten!

Innovatieve projecten

Dat we graag aan innovatieve projecten willen werken, mag duidelijk zijn. Maar wat voor projecten zijn dat dan? Het ‘Wisselbaan project’ bij VX Company is een mooi voorbeeld van een innovatief project waarmee we als organisatie ook écht iets hebben kunnen bijdragen aan de maatschappij. Benieuwd naar wat voor mooie projecten we nog meer gerealiseerd hebben? Laten we dan eens (online) koffie drinken.

Een greep uit onze klanten:

Team Applicatiebeheer

Wij zijn dé betrouwbare partner
voor toffe maatwerk software!

Onze wereld is de wereld van maatwerk software. Daar waar geen standaard software past of beschikbaar is. Of het nu gaat om advies, software ontwikkeling, Agile coaching, training, business intelligence, applicatiebeheer of productioneel beheer, wij zijn thuis in alle facetten van maatwerk software. Werken bij VX Company is veel meer dan werken alleen. We houden van innoveren, gaan graag uitdagingen aan, vinden het leuk om technische events en congressen te bezoeken of zelf te organiseren, steken veel tijd in onze technologische en persoonlijke ontwikkeling (in VX-tijd), ondernemen graag leuke dingen met collega’s en vinden het leuk om samen te werken en kennis te delen. Je hebt tenslotte een netwerk van collega’s om je heen waarmee je kunt sparren.

Wat doet een DevOps Engineer bij VX Company?

Als DevOps Engineer ga jij software oplossingen ontwikkelen en leveren waar de klant gelukkig van wordt. Jouw inzet is cruciaal voor de digitale transformatie en een goede relatie met onze klanten. Je werkt binnen de architectuur die je samen met de IT-architect hebt opgesteld. Jij verliest het doel niet uit het oog en betrekt collega’s en andere stakeholders feilloos in het proces. Je pakt problemen zelfstandig aan, je signaleert verbeterpunten en je komt met een oplossing die je later implementeert. Bovendien voel jij je prettig in een Agile omgeving.

Als DevOps Engineer hoor je bij Software Development. Wij bestaan uit meer dan 50 professionals zoals Consultants, DevOps Engineers, Java Engineers, .NET Engineers, Test Engineers en Agile Coaches. Wij vinden het belangrijk en leuk als je meedenkt over waar de IT wereld naartoe ontwikkelt, waar je jouw kennis en kunde kan laten zien en meedenkt over hoe we de stack gaan inrichten. Om jezelf te blijven ontwikkelen krijg je begeleiding op technisch, professioneel en salesgebied. Zo zorgen we dat je in balans blijft!

Vacature DevOps Engineer

Wil jij een kijkje nemen bij VX Company in de keuken?

Kijk dan snel hier of we het perfecte plekje vrij hebben voor jou! Hebben we je nog niet helemaal kunnen overtuigen? Kom dan eens gezellig koffie drinken met ons.

We vertellen je graag meer over VX Company!

conny van dijk, vx company
Neem contact op met Conny van Dijk
overleg werknemers, vx company