vx company
menu
sluiten

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Check digitale
transformatie

Onze check geeft inzicht in de maturity van jouw organisatie op het gebied van digitale transformatie. Daarnaast geeft de check advies op welke wijze jouw organisatie De volgende stap zet in de digitale transformatie.

Neem contact op
Wat houdt de check in?

Meten is weten. We kijken naar alle aspecten die belangrijk zijn voor het snel, veilig en flexibel kunnen doorvoeren van gewenste en noodzakelijke veranderingen. De bevindingen leggen we vast in een rapport, dat we bij oplevering mondeling toelichten. We kijken daarbij naar:

  • Cultuur: Agile-principes met de focus op DevOps.
  • Monitoring: inzicht in business performance indicatoren, inzicht in het digitaal voortbrengingsproces.
  • Change management proces en prioriteitsstelling op basis van waarde creatie.
  • Continuous Integration (CI) functies: versiebeheer, software builds, unit-testen, kwaliteitsanalyse keten.
  • Continuous Deployment en Delivery (CD): snel, frequent en foutloos releasen van software updates en vernieuwingen en het in productie nemen.
  • Onderhoudbaarheid applicatie(s) (optioneel): applicatie architectuur, technische staat van de applicatie(s), afhankelijkheden van 3 party components.

Op basis van de beschikbare data, gebruiken we metrieken om het volwassenheidsniveau te kwantificeren en om verbetermogelijkheden duidelijk inzichtelijk te maken. Het rapport geeft het maturity level aan én je krijgt concrete handvatten om verbeteringen door te voeren.

Aanvragen check digitale transformatie
nieuwsbrief

Meer weten over digitale wendbaarheid?

close up man, vx company
Neem contact op met Tjeerd Keuning
overleg tussen werknemers, vx company