menu
sluiten

Hoe digitaal wendbaar is jouw organisatie?

Check digitale
wendbaarheid

Onze check geeft inzicht in het volwassenheidsniveau van jouw organisatie op het gebied van de digitale wendbaarheid. Daarnaast geeft de check advies op welke wijze jouw organisatie digitaal wendbaarder wordt.

Neem contact op
Wat houdt de check in?

Meten is weten. Na het uitvoeren van de check worden alle bevindingen vastgelegd in een rapport, dat we bij oplevering mondeling toelichten. Punten die belangrijk zijn voor het snel, veilig en flexibel doorvoeren van veranderingen mét behoud van kwaliteit nemen we mee in deze check:

  • Cultuur: Agile-principes met de focus op DevOps.
  • Monitoring: inzicht in business performance indicatoren, inzicht in het digitaal voortbrengingsproces.
  • Change management proces en prioriteitsstelling op basis van waarde creatie.
  • Continuous Integration (CI) functies: versiebeheer, software builds, unit-testen, kwaliteitsanalyse keten.
  • Continuous Deployment en Delivery (CD): snel, frequent en foutloos releasen van software updates en vernieuwingen en het in productie nemen.
  • Onderhoudbaarheid applicatie(s) (optioneel): applicatie architectuur, technische staat van de applicatie(s), afhankelijkheden van 3 party components.

Op basis van de beschikbare data, gebruiken we metrieken om het volwassenheidsniveau te kwantificeren en om verbeteringen duidelijk inzichtelijk te maken. Het rapport geeft het volwassenheidsniveau aan én je krijgt concrete handvatten om verbeteringen door te voeren.

Aanvragen check digitale wendbaarheid
nieuwsbrief
Consent(Vereist)

Meer weten over digitale wendbaarheid?

Neem contact op met Tjeerd Keuning