IMG_8891

Dochterondernemingen

De VX Company Groep bestaat uit VX Company IT Services, VX Company Software Development,
VX Company Managed Services, SOON, Zenda Support en Arlande. Al deze organisaties samen leveren een palet aan kwalitatief onderscheidende dienstverlening met toegevoerde waarde voor onze relaties.

VX Company IT Services

IT verandert de wereld razendsnel. Organisaties moeten weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Wij geloven in dát doen waar je goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken. VX Company IT Services bestaat uit BI & Advanced Analytics en Infrastructure.

Bij BI & Advanced Analytics helpen wij onze relaties dooreen snelle oplevering van informatieproducten voor ‘fact-based decision making’. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van: Microsoft Azure, Datawarehouse, Power BI, SSIS/SSAS, Azure services. De afdeling Infrastructure ondersteunt/ontzorgt relaties op SLA-basis inzake hun bedrijfskritische infrastructuren.

www.vxcompany.com

VX Company Software Development

VX Company Software Development is gespecialiseerd in maatwerk applicatieontwikkeling en applicatiebeheer. Het is onze missie om dé partner voor onze klanten te zijn op het gebied van bedrijfskritische applicaties die bedrijfsdoelstellingen helpen realiseren.

We zijn met onze klanten altijd op zoek naar de mogelijkheden van nieuwe technologische ontwikkelingen voor innovatie en verbetering van bedrijfsprocessen. Hoe? We ontwerpen, ontwikkelen, integreren, testen en beheren applicaties op het vlak van Java en .NET.

www.vxcompany.com/softwaredevelopment

Logo_SOON_Sunshine_RGB@4x

SOON

SOON is dé expert op het gebied van Scrum, Kanban en Agile coaching en training. SOON biedt ruim twintig soorten trainingen, waarna klanten hun talent en potentieel volledig kunnen benutten. Maximaal en blijvend. Korte workshops, meerdaagse trainingen (met certificering), individueel of in groepen. Op de klant afgestemd. Persoonlijk en custom-made. SOON weet precies wat nodig is om een superster te worden in jouw vak. Op een manier die precies bij de klant aansluit, zodat die verzekerd is van succes.

www.vxsoon.com

VX Company Managed Services

U wilt er zeker van zijn dat de IT-infrastructuur van uw organisatie in goede handen is, zodat u uw aandacht volledig kunt richten op de core business. VX Company Managed Services beheert en onderhoudt uw bedrijfsnetwerk op basis van Microsoft technologie. Daarnaast biedt onze dienstverlening de mogelijkheid om slimmer samen te werken.

www.vxcompany.ms

VX Managed Services
Zenda Support logo

Zenda Support

Zenda Support is gespecialiseerd in het opleiden en detacheren van medewerkers op gebied van IT Support, denk hierbij aan IT Servicedesk en werkplekbeheer. Het motto is “large enough to serve, small enough to care”. Bij Zenda Support staan de medewerker en opdrachtgever écht centraal. Dag in dag uit gaan ze voor de beste samenwerking, ontwikkeling van mensen en fun. Geen loze beloftes, maar een partnership op basis van vertrouwen en respect!

www.zendasupport.nl

Arlande

Arlande helpt haar opdrachtgevers blijvende veranderingen in de bedrijfsvoering en het management te realiseren door het interim invullen van management functies, het managen van veranderingen of door het inrichten en aansturen van projecten en programma’s. Daarnaast adviseert Arlande organisaties die het management van de lijn of van een project willen verbeteren. Dit gebeurt in een brede variatie aan branches zoals Onderwijs, Retail en Groothandel, Industrie, Energie, (centrale en lokale) Overheid, Finance, Zorg en andere non-profit organisaties.

www.arlande.nl

arlande

Meer weten?

frank-martel

Frank Martel

Holding Directeur

+31 35 539 09 09 Stuur Frank een e-mail