Banner - Applicatie APK - VX Company

Een softwareproject succesvol opstarten in slechts 5 dagen!

U heeft een business uitdaging waarbij IT kan helpen. Of het echter verstandig is om direct met een (maatwerk) softwareproject te starten weet u niet. Is het wel duidelijk wat de scope van het project is? Hoe houdt u grip op het project? En welke aanpak past het beste?

Onze oplossingen

Om u hierbij te helpen, biedt VX Company twee oplossingen:

Een 3-stappenaanpak op basis van onze SMART@VANTAGE® methodiek, waarmee we samen met u in slechts vijf dagen het doel en de ‘stip op de horizon’ van het softwareproject vaststellen. Voordeel hiervan is dat u in korte tijd zekerheid krijgt over hoe u het softwareproject succesvol op kunt starten. Daarnaast ontvangt u use cases.
Vraag aan

Proof of Concept, waarmee u in slechts vijf dagen uw idee of wens werkend kunt zien, nog vóórdat u start met het softwareproject. U krijgt levende specificaties van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voordeel hiervan is dat het u op een laagdrempelige manier inzicht en zekerheid biedt over de werking van de gewenste software in de praktijk.
Vraag aan

Lees meer over de 3-stappenaanpak en Proof of Concept 

Stel mij een vraag

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van applicatieontwikkeling? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

erik-zeillemaker

Erik Zeillemaker

Business Manager

+31 6 22 66 68 97 Stuur Erik een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company