vx company
menu
sluiten

Applicatieontwikkeling

Keeps you
going

Je wilt efficiënter werken, jouw klanten een nóg betere service leveren of volledig het roer omgooien. Wat jouw reden ook is, je hebt daarvoor slimmere en snellere automatisering nodig. Als je geen stappen zet, kan jouw business daaronder gaan lijden. Tijd voor actie dus! Met een betere applicatie kun je een voorsprong op de concurrentie creëren. VX Company helpt je verder. Wij helpen je jouw ambities waar te maken met nieuw- of herbouw van jouw applicatie(s).

Neem contact op
Nieuwbouw of vernieuwing van applicaties

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe applicatie die jouw klanten beter bedient of jouw werkprocessen stroomlijnt? Of vraagt je bestaande software om een flinke modernisering, functioneel of op het gebied van continuïteit en veiligheid? Wat je vraag ook is, wij ontwikkelen een applicatie die jouw organisatie en business verder helpt, die future-proof, gebruiksvriendelijk en veilig is. Naast het bouwen van nieuwe functionaliteiten, zorgen onze ontwikkelaars tegelijkertijd voor een goede overgang naar de volgende fase: onderhoud en beheer. Zo garanderen wij dat jouw applicatie altijd up-to-date, veilig en beschikbaar blijft!

Doorontwikkeling en onderhoud van bestaande applicaties

Heeft jouw organisatie geen eigen IT-afdeling of ligt de toekomst van jouw bedrijfskritische applicatie in handen van slechts één ontwikkelaar? Wij nemen graag jouw bestaande applicaties in beheer en ontwikkelen deze door zodat continuïteit gegarandeerd is. Door nieuwe functionaliteiten en releases zorgen wij dat jouw applicatie ook in de toekomst blijft passen bij de werkprocessen en business requirements. Wij begrijpen hoe we software moeten aanpassen aan nieuwe en veranderende bedrijfsontwikkelingen. Samen ontdekken we nieuwe mogelijkheden en bespreken we aangepaste wensen.

Je kunt bij VX Company terecht vanaf de allereerste ideeën over een applicatie tot en met volledig technisch en operationeel beheer. Onze consultants, designers, ontwikkelaars, architecten, testers, beheerders en projectleiders zetten zich elke dag in voor de best mogelijke applicaties. Met Azure en het Microsoft Power Platform, Angular, Kubernetes, .NET en Java.

Vraag de Applicatiecheck aan

overleg, werknemers, vx company

Eenvoudig applicaties
ontwikkelen met PowerApps

Microsoft PowerApps speelt in op nieuwe en snel veranderde situaties in organisaties. PowerApps maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een Excel sheet te vervangen door een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en veiliger mobiele applicatie. Met PowerApps maak je gebruik van de ontwikkelsnelheid van een modern powerplatform, in combinatie met de uitgebreide rapportage mogelijkheden van Power BI. Zonder complex ontwikkeltraject helpen wij je op weg om (kritische) bedrijfsprocessen veel slimmer, sneller, gebruiksvriendelijker en veiliger te ondersteunen.

Lees meer over PowerApps
gang van het kantoor, vx company

Certificering

Bij het ontwerpen, realiseren en beheren van maatwerk applicaties is veiligheid al heel lang een centrale eis. Daarom investeren wij continu in beveiliging en het verhogen van de veiligheid van infrastructuur, werkomgeving en maatwerkappplicaties. VX Company Applicatiebeheer is ISO 27001:2017 gecertificeerd voor:

  • Het ontwerpen, realiseren, doorontwikkelen en beheren van maatwerk software voor klanten
  • Het ondersteunen van key-users van klanten bij het gebruik van die software

voordelen van
applicatieontwikkeling
bij vx company

  • Nieuwe op maat gemaakte applicaties of vernieuwing van bestaande applicaties
  • Een applicatie die veilig is én blijft, door geïntegreerd technisch en operationeel beheer
  • Keuze uit een web, mobiele of een snel aan te passen low code applicatie
  • Team van consultants, designers, ontwikkelaars, architecten, testers en beheerders
  • Periodieke afstemming, transparante rapportages en gedetailleerd inzicht
  • Meer grip op kosten en performance van jouw software-infrastructuur

Meer weten over Applicatieontwikkeling?

Erwin de Rijk, VX Company
Neem contact op met Erwin de Rijk