vx company
menu
sluiten

Application Lifecycle Management

Connecting
present & future

Verandering, elke organisatie heeft er dagelijks mee te maken. Maar wist je dat veranderingen in jouw business, grote consequenties hebben voor de bedrijfsapplicaties? En omgekeerd, want ondersteunen jouw applicaties jouw business nog wel optimaal? Hoe zorg je dat de veiligheid continu op orde blijft? Wij denken met je mee over de toekomst. In welke levenscyclus jouw applicatie zich ook bevindt, wij nemen de applicatie onder onze hoede en zorgen dat jij je kunt blijven focussen op de business.

Neem contact op
Onderhoud en beheer van bedrijfsapplicaties

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om je bedrijfsapplicatie in het beheer te laten nemen? Wij snappen dat een applicatie zich snel aan moet kunnen passen aan een veranderende business, organisatie en eventuele bedreigingen. Wanneer jij het beheer van jouw applicatie aan ons uitbesteedt, houden wij niet alleen de applicatie in de gaten, maar ook de bijbehorende infrastructuur. En of het nu om een al bestaande of nieuw te ontwikkelen applicatie gaat, wij nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, de veiligheid en de strategische vernieuwing.

Om veiligheidsrisico’s op tijd te identificeren en voorkomen, voeren we periodiek geautomatiseerde scans uit. Daarnaast informeren we je maandelijks door onze Software Service Level Rapportage. Hierin lees je welke veranderingen er zijn doorgevoerd, welke uitdagingen wij zien en wat je kunt verwachten voor de komende periode. Ook rapporteren we aandachtspunten, voeren we nieuwe gewenste functionaliteiten door en zorgen we ervoor dat jouw infrastructuur en applicatie naadloos op elkaar blijven aansluiten. Zo is én blijft jouw applicatie effectief en veilig, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

overleg werknemers achter computer, vx company

Strategische vernieuwing

Om te bepalen welke strategische, maar ook technische veranderingen nodig zijn, voeren we ieder jaar een keuring uit. Zijn er bedrijfsontwikkelingen of veranderingen in de markt waar we rekening mee moeten houden? Past de applicatie nog goed bij de andere applicaties binnen de organisatie, of zijn er aanpassingen gewenst? Zijn er inmiddels nieuwe versies of nieuwe inzichten over de beveiliging van de applicatie? Allemaal factoren die meespelen bij het bepalen of de applicatie nog voldoet of wellicht gedeeltelijk herbouwd moet worden.

Door jouw applicatie te controleren op vaste onderdelen helpen wij je om structureel te innoveren, verbeteren en kwetsbaarheden te voorkomen. Samen zorgen we ervoor dat jij in business blijft, ongeacht wat er gebeurt.

Laat de Cloud voor je werken

Is jouw applicatie klaar voor de volgende stap, maar maakt deze nog niet optimaal gebruik van de voorzieningen in de Cloud? Best zonde eigenlijk, want de Cloud biedt een infrastructuur die altijd bijblijft, innoveert, evolueert en veilig is. Van hybride tot volledig in Azure. Welke vorm je ook kiest: wij hosten en beheren de applicatie op een veilige en efficiënte manier. Het resultaat? Optimaal beveiligd en naadloos geïntegreerde applicaties binnen je eigen dynamische Cloud omgeving.

Certificering

Bij het ontwerpen, realiseren en beheren van maatwerk applicaties is veiligheid al heel lang een centrale eis. Daarom investeren wij continu in beveiliging en het verhogen van de veiligheid van infrastructuur, werkomgeving en maatwerkappplicaties. VX Company Application Lifecycle Management is ISO 27001:2017 gecertificeerd voor:

  • Het ontwerpen, realiseren, doorontwikkelen en beheren van maatwerk software voor klanten
  • Het ondersteunen van key-users van klanten bij het gebruik van die software

voordelen van
application lifecycle
management
bij vx company

  • Veilige en future-proof applicatie zonder enig omkijken
  • Jij focust op je werk, terwijl de applicatie doordraait
  • Applicatie die afgestemd is én blijft op de wensen van jouw business en organisatie
  • Periodieke geautomatiseerde scans voor het signaleren van kwetsbaarheden
  • Grip en inzicht door onze maandelijkse Software Service Level Rapportage
  • Jaarlijkse strategische vernieuwingen passend bij de bedrijfsontwikkelingen
  • Applicaties in alle vormen en maten: van web en mobiel tot low code

Meer weten over het beheer van jouw applicatie?

Erwin de Rijk, VX Company
Neem contact op met Erwin de Rijk