menu
sluiten

Digitale Transformatie

Transform your
future

Hoe kan je snel inspelen op veranderingen in de markt? Wil jij je ambities waarmaken en heb je daarbij een nieuwe state-of-the-art applicatie nodig? Ontbreekt het jou aan een optimaal werkend development proces? Wij helpen jouw organisatie om continu te verbeteren op het gebied van cultuur, processen en systemen. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

Bespreek de mogelijkheden
Digitale transformatie

Wat betekent digitale transformatie? Het is meer dan een nieuw business model, een wijziging in processen of een nieuw systeem. Digitale transformatie betekent dat jouw organisatie digitaal wendbaar wordt. Oftewel dat de organisatie het vermogen heeft om snel te reageren op veranderingen in de markt. Zie het als een nieuwe manier van samenwerken en organiseren. Digitale transformatie is cruciaal in een waardevolle en toekomstgerichte bedrijfsstrategie.

Vaak wordt gedacht dat digitale transformatie vanuit de IT-afdeling wordt geïnitieerd. Digitale transformatie is in onze visie een transformatie van de hele organisatie. Als resultaat van de digitale transformatie kun je snel aanpassingen doen in processen, producten en systemen. Om een organisatie te realiseren die klaar is voor de digitale transformatie, richten wij ons op drie belangrijke pijlers:

  • Een organisatiecultuur die gericht is op continu verbeteren.
  • Applicaties die eenvoudig onderhoudbaar en snel aan te passen zijn.
  • Het software development proces, dat snel en veilig nieuwe functionaliteiten naar productie brengt.

Doe de digitale transformatie check

man, lach, overleg, vx company tekening, whiteboard, werknemers, overleg
Co-creatie

Wil jij jouw organisatie meenemen in de digitale transformatie? Wij helpen je om digitaal wendbaar te worden én te blijven. Dat doen we niet alleen door advies, maar ook door actief mee te werken en te bouwen. Dat is waar co-creatie volgens ons voor staat. Onze Agile en Kanban experts helpen om de organisatie zo in te richten dat er een cultuur met bijbehorende processen ontstaat waarbij de focus ligt op continu verbeteren, oftewel het Digital Agility proces volgen.

Onze developers en testers werken samen met developers en testers uit jouw organisatie. Zo zorgen we samen voor state-of-the-art onderhoudbare software: een noodzakelijke voorwaarde om snel aanpassingen te kunnen doorvoeren. Daarnaast optimaliseren we samen het software development proces en zetten we tooling in om snel goede software te bouwen en naar productie te brengen. De snel veranderende vraag en behoefte van jouw klanten maken dat ook jij moet door ontwikkelen. Zet de volgende stap door gebruik te maken van onze experts. Geen veranderingen van bovenaf, maar juist samen innoveren. Door met ons samen te werken, kun je de volgende stap zetten in digitale transformatie en inspelen op nieuwe klantbehoeften. ‘changing on the job’, noemen wij dat.

voordelen van
digitale transformatie
bij vx company

  • Snel reageren en inspelen op veranderingen in de markt
  • Effectief aanpassingen in producten, processen en bijbehorende applicatie doorvoeren
  • Tijdelijke uitbreiding van jouw professionele ontwikkelteam
  • In co-creatie bouwen aan jouw toekomst met kennisrijke en ervaren ontwikkelaars
  • Groeien met jouw eigen afdeling naar next-level software development proces
  • Efficiënt realiseren van maatwerkapplicaties door een passende ontwikkelaanpak
  • Software die state-of-the-art, gebruiksvriendelijk en makkelijk onderhoudbaar is

Meer weten over Digitale Transformatie?

Neem contact op met Tjeerd Keuning