vx company
menu
sluiten

Software Development professionals

More than
just temporary
talent

Ben jij op zoek naar een Software Development professional die jouw organisatie kan versterken bij softwareontwikkeling? Of heb je extra capaciteit nodig ter ondersteuning van een Software Development project? Het maakt ons niet uit of er sprake is van een grote of kleine opdracht. De Software Development professionals van VX Company staan voor jou klaar!

Neem contact op
De geschikte Software Development professional

Bij VX Company werken veel Software Development professionals met diverse achtergronden. Onze ontwikkelaars, testers en software architecten zijn gespecialiseerd in Java, .NET, Scala en Kotlin.  Onze developers werken dagelijks volgens DevOps en Agile methodieken.

Door onze Software Development expertises op verschillende vlakken, kunnen wij de juiste Software Development professional aan jouw vraagstuk koppelen. We gaan graag samen met jou op zoek naar de onderliggende behoeften. Door met jou mee te denken, leveren wij net dat stapje extra. Met als resultaat een Software Development professional die past bij jouw wensen, het DNA en de cultuur van jouw bedrijf.

IT-professionals VX Company
Kennis en vaardigheden

Onze VX’ers denken verder dan alleen hun opdracht. Zij zijn in staat om jouw business wensen om te zetten in kwalitatief goede software oplossingen. Zij denken buiten hun scope en brengen met out-of-the-box oplossingen veranderingen teweeg binnen jouw organisatie. Zij zijn communicatief vaardig, betrouwbaar, vakkundig en betrokken.

IT-professionals voor iedere organisatie

Iedere Software Development professional van VX Company is Agile en Scrum gecertificeerd. Bovendien zijn onze testers gecertificeerd in ISTQB en/of TMap en gespecialiseerd in test automatisering. Onze professionals vinden kennisdeling heel belangrijk en nemen daarom geregeld deel aan kennisdelingssessies, trainingen en/of studiegroepen.

voordelen van
Software Development professionals
bij vx company

  • Professionals die matchen met het DNA van jouw organisatie
  • IT-professionals die continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen
  • IT-professionals die kwaliteit toevoegen aan ieder project
  • Een partner die meer voor je betekent dan het beschikbaar stellen van IT-professionals
  • Intensief contact met een accountmanager, om altijd de juiste oplossing te vinden
  • Jarenlange IT ervaring van VX Company als garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Meer weten over onze Software Development professionals?

Remko
Neem contact op met Remko Stekelenburg