vx company
menu
sluiten

Managed Services

Wij zijn jouw
IT afdeling

Wij zijn jouw IT afdeling om werkplekken en applicaties optimaal te laten werken. Want jouw IT moet werken zonder dat je er omkijken naar hebt. Wij ondersteunen jouw medewerkers en zorgen voor het optimaal functioneren van jouw IT met onze managed services. Hoe wij dat doen? Bekijk onze werkwijze. Wat onze managed services precies inhouden? Lees snel verder of neem direct contact op.

Neem contact op
Werken met de Cloud

Veilig samenwerken, bestanden opslaan en delen dankzij de combinatie Microsoft 365, Azure en Windows 10. Een sterke combinatie die niet alleen optimaal beveiligd is, maar waarbij je ook volledig de kosten in de hand hebt en helemaal ontzorgd wordt op het gebied van beheer en onderhoud. Weten hoe jouw organisatie sneller, veiliger en beter kan werken met Microsoft 365, Azure en Windows 10? Wij vertellen je er graag meer over in een vrijblijvend gesprek. VX Company is Microsoft Gold Partner voor zowel Cloud Platform als Cloud Productivity.

Managed Services Managed Services, vx company
Connectivity

Ervaar het gemak van vaste- en mobiele telefonie en zakelijke internetverbindingen. Je kunt de zakelijke oplossingen gefaseerd inzetten door stap-voor-stap je dienstverlening uit te breiden en per dienst over te stappen. Een oplossing die makkelijk schaalbaar is en centraal beheersbaar is tegen een vast maandelijks bedrag. Waarom je zakelijk internet zou moeten gebruiken? En welk voordeel geeft zakelijk bellen? Wij helpen je graag bij het beantwoorden van al deze vragen. VX Company is KPN Excellence & IT Business Partner.

Security

We kennen allemaal grote hack-schandalen uit nieuwsberichten. Ken jij de risico’s en de gevolgen van een slechte beveiliging? Weet je hoe jouw bedrijf beveiligd is tegen hackers en/of virussen? Plaats- en device onafhankelijk werken moet altijd veilig zijn waarbij het juiste niveau van beveiliging situationeel wordt afgedwongen. Wij helpen je graag verder met het goed inregelen van adequate beveiliging, zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. VX Company is ISO27001 gecertificeerd.

Meer informatie over Managed Services?

voordelen van
managed services
bij vx company

  • Professioneel advies
  • Beheer zorgeloos uitbesteed
  • Transparantie en geen onverwachte kosten
  • Geen technisch ingewikkelde verhalen maar begrijpelijke taal
  • Inzicht door heldere periodieke rapportages

Meer weten over VX Company Managed Services?

wout van dieren, vx company
Neem contact op met Wout van Dieren