menu
sluiten

Applicatiebeheer

Heden & toekomst verbinden

Verandering, elke organisatie heeft er dagelijks mee te maken. Maar wist je dat veranderingen in jouw business, grote consequenties hebben voor de bedrijfsapplicaties? En omgekeerd, want ondersteunen jouw applicaties jouw business nog wel optimaal? Hoe zorg je dat de veiligheid continu op orde blijft? Wij denken met je mee over de toekomst. In welke levenscyclus jouw applicatie zich ook bevindt, wij nemen de applicatie onder onze hoede en zorgen dat jij je kunt blijven focussen op de business.

Neem contact op
Onderhoud en beheer van bedrijfsapplicaties

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om je bedrijfsapplicatie in het beheer te laten nemen? Wij snappen dat een applicatie zich snel aan moet kunnen passagiers aan een veranderende business, organisatie en toekomstigeen. Wanneer jij beheer van jouw applicatie aan ons uitbesteedt, houden wij niet alleen de applicatie in de infrastructuur. Een nieuwe te ontwikkelen applicatie gaat, wij nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, de veiligheid en de vernieuwing.

Om veiligheidsrisico’s op tijd te voorkomen, voeren we periodieke scans uit. Daarnaast informeren we u maandelijks door onze Software Service Level Rapportage. Hierin lees je veranderingen er zijn, mogelijke gevolgen voor de komende periode. Ook we beginnen, starten we nieuwe uitvoeringen door en zorgen we ervoor dat infrastructuur en naadloze applicatie op elkaar aansluiten. Zo blijft uw applicatie effectief en veilig, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Strategische vernieuwing

Om te bepalen beslissende, maar ook technische veranderingen nodig zijn, voeren we ieder jaar een keuring uit. Zijn er bedrijfsontwikkelingen van veranderingen in de markt waar we rekening mee moeten houden? Past de applicatie nog goed bij de applicaties binnen de organisatie, of andere geplande toekomstige? Zijn er nieuwe versies van nieuwe versies van de beveiliging van de applicatie? Allemaal factoren die meespelen bij het bepalen van de applicatie nog niet voldoen aan de geplande herbouwd moet worden.

Door jouw applicatie te controleren op grote onderdelen helpen wij je om structureel te innoveren, verbeteren en verbeteringen te voorkomen. Samen zorgen we ervoor dat jij in zaken blijft, wat er gebeurt.

Laat de Cloud voor je werken

Is jouw applicatie klaar voor de volgende stap, maar maakt deze nog niet optimaal gebruik van de voorzieningen in de Cloud? Beste eigenlijk, want de Cloud biedt een infrastructuur die altijd bijblijft, innoveert, evolueert en veilig is. Van hybride tot volledig in Azure . Welke vorm je ook kiest: wij hosten en beheren van de applicatie op een veilige en verlopen manier. Het resultaat? Optimaal geïntegreerde en geïntegreerde toepassingen binnen je eigen dynamische Cloud omgeving.

voordelen van
applicatiebeheer
bij vx company

  • Veilige en future-proof applicatie zonder enig omkijken
  • Jij focust op je werk, terwijl de applicatie doordraait
  • Applicatie die afgestemd is én blijft op de wensen van jouw business en organisatie
  • Periodieke geautomatiseerde scans voor het signaleren van kwetsbaarheden
  • Grip en inzicht door onze maandelijkse Software Service Level Rapportage
  • Jaarlijkse strategische vernieuwingen passend bij de bedrijfsontwikkelingen
  • Applicaties in alle vormen en maten: van web en mobiel tot low code

Meer weten over applicatiebeheer?

Neem contact op met Jolijn Knikman