vx company
menu
sluiten

PowerApps

provides
acceleration

Wil jij snel maar doeltreffend inspelen op nieuwe en veranderende situaties in jouw organisatie? Dan is Microsoft PowerApps de ideale uitkomst! PowerApps maakt het namelijk mogelijk om een mobiele applicatie te bouwen die gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en veiliger is dan het rondsturen en blijven updaten van documenten. Wij helpen je om met PowerApps in jouw mobiele applicatie kritische bedrijfsprocessen te ondersteunen!

Vraag een demo aan
Applicatieontwikkeling met PowerApps

PowerApps is onderdeel van het Power platform van Microsoft. Met PowerApps ontwikkelen wij, zonder complex ontwikkeltraject, een applicatie die (kritische) bedrijfsprocessen ondersteunt in jouw dagelijkse werkzaamheden. Een PowerApp applicatie is bovendien geschikt voor zowel mobiel als desktopgebruik.

PowerApps wordt bijvoorbeeld ingezet voor het vervangen van een Excel sheet door een mobiele applicatie, maar kan ook gekoppeld worden met SharePoint applicaties en (Nintex) workflowapplicaties. Wij bieden je ondersteuning vanaf het in kaart brengen en stroomlijnen van het business proces, tot de bouw en het beheren van jouw PowerApp. Als je al gebruik maakt van Microsoft 365, kunnen we direct van start!

PowerApps verkort de ontwikkeltijd

Het Power Platform is specifiek gebouwd om snel in te kunnen spelen op nieuwe en veranderende situaties. Waar wij in software ontwikkeltrajecten efficiënt Agile werken in sprints van twee weken, is het bij PowerApps mogelijk om te werken in sprints van een paar dagen. Hierdoor biedt PowerApps oplossingen voor applicaties waarvoor maatwerk te duur is. Het gaat hierbij dus niet meer om een low code, maar om een full code applicatie.

Ons PowerApps team schakelt snel en staat voor jou klaar bij het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie. Naast het (door)ontwikkelen van PowerApps verzorgen wij ook het beheer en onderhoud van de voor of door jou ontwikkelde PowerApp.

website, computer, laptop, vx company

Liever zelf aan de slag met PowerApps?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van PowerApps en wil jij jouw eigen applicatie op het Power Platform van Microsoft bouwen? Wij helpen je op weg tijdens de eerste stappen in het ontwikkelen met PowerApps. In onze PowerApps training leren we je in twee dagen de kneepjes van het vak. Tijdens de eerste trainingsdag richten we ons op de basis, die je nodig hebt om een Canvas PowerApp te bouwen. Op de tweede dag maken we samen de applicatie die je voor ogen hebt. De training is geschikt voor iedereen met affiniteit voor IT.

Meer weten over een PowerApps training?

voordelen van
powerapps
bij vx company

  • Snel te bouwen en aan te passen applicatie met behoud van kwaliteit
  • Team van specialisten helpt bij de bouw en aanpassingen in de beheerfase
  • Samen zorgen we voor een applicatie die aansluit op veranderende bedrijfsprocessen
  • Jouw PowerApp is zowel als web én mobiele applicatie beschikbaar
  • PowerApps is geschikt voor gebruik vanaf alle platformen
  • Ervaren consultants kijken met je mee om jouw bedrijfsprocessen optimaal te automatiseren

Direct starten met PowerApps?

rene kalf, vx company
Neem contact op met René Kalf