vx company
menu
sluiten

Software Development Partnership

Transform your
future

Je ontwikkelt en beheert software in eigen beheer. Van tijd tot tijd heb je behoefte aan extra ondersteuning. Niet alleen extra capaciteit, maar juist die extra kennis om je applicatie of je ontwikkelstraat te moderniseren of om kennis te nemen van de relevante ontwikkelingen in frameworks, tools en technieken. De ontwikkelingen gaan snel en je bent niet altijd in staat om alles bij te houden. Je hebt behoefte aan een Software Development Partner, die meedenkt, die kennis deelt en kennis achterlaat, die je helpt om bij te blijven en die je, waar nodig, van advies voorziet.

Bespreek de mogelijkheden
Lead-by-example

Onze software development professionals werken samen met professionals uit jouw organisatie. Zo zorgen we samen voor moderne, veilige en onderhoudbare software: een noodzakelijke voorwaarde om snel aanpassingen te kunnen doorvoeren. Daarnaast optimaliseren we samen het software development proces en zetten we tooling in om snel goede software te bouwen en naar productie te brengen. De snel veranderende vraag en behoefte van jouw ‘klanten’ maken dat ook jij moet door ontwikkelen. Zet de volgende stap door gebruik te maken van onze experts. Geen veranderingen van bovenaf, maar juist samen innoveren. Door met ons samen te werken, kun je de volgende stap zetten met je development team. ‘Lead-by-example’ noemen wij dat.

man, lach, overleg, vx company tekening, whiteboard, werknemers, overleg
Kennis delers

Kennis ontwikkelen en kennis delen zit ons in het bloed. Bij VX Company Software Development werken software developers met passie voor het vak. En dat merk je. We steken veel tijd in het up-to-date houden van onze kennis, door persoonlijke ontwikkelplannen, door training, onze maandelijkse ‘Vrolijke Vrijdag’ waar we in tijd van VX Company Software Development kennis met elkaar delen. En we weten elkaar bovendien te vinden als er specifieke vragen zijn. Al die kennis houden we niet voor onszelf. We delen die kennis met en bij onze opdrachtgevers. Als wij weggaan, blijft onze kennis bij jouw development team achter.

Omdat we het belangrijk vinden onze kennis te delen ontplooien we verschillende initiatieven. We organiseren meet-ups, brengen met regelmaat ons VX Magazine uit en organiseren lunch-sessie bij onze opdrachtgevers om over relevante ontwikkelingen van gedachten te wisselen. We hebben een mob-programming project ‘Amped’, waar we elkaar uitdagen om mooie oplossingen uit te proberen, waarbij iedereen van harte welkom is om mee te doen. En we doen nog veel meer. Onze passie is jouw voordeel. Wil je ook zo’n software development partner en gebruik maken van onze kennis delers? Neem dan contact met ons op.

voordelen van
Software Development Partnership
bij vx company

  • Kennis ontwikkelen en delen door samenwerking
  • Snel en goed software ontwikkelen en aanpassingen doorvoeren
  • Tijdelijke uitbreiding van jouw professionele ontwikkelteam
  • Met Lead-by-Example bouwen aan jouw toekomst met kennisrijke en ervaren ontwikkelaars
  • Groeien met jouw eigen organisatie/team naar next-level software development proces
  • Software die veilig, gebruiksvriendelijk en makkelijk onderhoudbaar is

Meer weten over Software Development Partnership?

close up man, vx company
Neem contact op met Tjeerd Keuning