vx company
menu
sluiten

Trainingen

fuel your
future

De technologische mogelijkheden vliegen je om de oren. Terwijl de laatste software update net is geïnstalleerd, druppelt de volgende gebruikersvraag alweer binnen. Is dat voor jou herkenbaar? Wil jij jouw talent en potentieel maximaal benutten en blijvend (door)ontwikkelen? Dan bieden wij de ideale trainingsmogelijkheden voor jou. Van korte workshops, meerdaagse trainingen en groepstrainingen op locatie tot online trainingen. Wij helpen je verder!

Onze trainingen

Als experts op het gebied van Agile helpen onze gecertificeerde coaches jou om niet alleen Agile te werken, maar ook om een Agile organisatie te ontwikkelen. De (cultuur)veranderingen die daarbij horen zetten wij voor jou om naar korte workshops en meerdaagse trainingen. Van Scrum tot Kanban en Agile trainingen. Wij bieden het allemaal en verzorgen bovendien na het succesvol afronden van een training ook jouw bijbehorende certificaat. Onze trainingen zijn geschikt voor individuele of groepsdeelname.

Train- én praktijkervaring 

Wij geven wekelijks Agile, Scrum en Kanban trainingen en workshops. Namens Scrum.org bieden we gecertificeerde Scrum trainingen aan en voor deKanban University verzorgen we gecertificeerde Kanban trainingen. Wij geloven niet in leren vanuit puur theorieDe trainingen zijn altijd gestoeld op de jarenlange praktijkervaring van de trainers.  

Agile training from the back of the room

Als trainers zijn wij verantwoordelijk voor het faciliteren van het leerproces van de deelnemers. Wij onderwijzen een stuk theorie en delen onze ervaringen en kennis. Maar wij laten vooral de deelnemers van elkaar leren door ze oefeningen te laten doen, praktijkvoorbeelden te laten delen en met elkaar te laten discussiëren. Dit verhoogt het leervermogen én de waarde van de training! 

Custom-made en op locatie

Voor incompany trainingen of andere specifieke wensen voor één van onze trainingen, stemmen we de inhoud ook graag af op jouw wensen. Zo bieden wij een persoonlijke en volledig custom-made training, die aansluit bij jouw business. Dat verzekert jou van succes! Wil je samen met jouw team een training bij ons volgen? Wij verzorgen onze (groeps)trainingen overal, of het nu op onze trainingslocatie in Baarn is, in jouw eigen omgeving of op een externe locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

VOORDELEN VAN
TRAININGEN BIJ
VX COMPANY

  • Getraind worden door de beste experts uit het vak
  • Ruim aanbod aan gecertificeerde Scrum, Agile en Kanban trainingen
  • Ruim aanbod aan leadership en development trainingen
  • Persoonlijke en custom-made trainingen door gecertificeerde trainers
  • Volg de training op ons kantoor in Baarn, op locatie of incompany
  • Niet alleen geschikt voor IT maar ook voor sales, HRM en logistiek

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus