vx company
menu
sluiten

Transform your process

agile
trainingen

Agile betekent wendbaar. En dat moet je zijn. Want alleen Agile organisaties zijn in staat om zich voortdurend aan te passen. En kunnen ook bij continu veranderende omstandigheden optimale waarde blijven leveren voor hun klanten. Agile is geen doel op zich, maar een middel om efficiënt en effectief producten te ontwikkelen. Met Agile transformeert jouw organisatie tot een wendbare, lerende organisatie die zichzelf constant aanpast aan veranderende omstandigheden. Zo bouw je een organisatie waar jouw collega’s graag werken en waar klanten uiterst tevreden over zijn.

Gaat jouw organisatie met een Agile werkwijze aan de slag? Maar vraag je je af: hoe pak ik dit aan? Volg dan een Agile training bij VX Company. Onze Agile trainingen gaan veel verder dan alleen het opdoen van kennis. Dankzij de interactie en werkvormen maak je je vaardigheden eigen die je in jouw organisatie kunt inzetten. Heb je al voor Scrum gekozen? Bekijk dan onze Scrum trainingen.

Waarom Agile?

Als werk niet langer planbaar, voorspelbaar en controleerbaar is, dan zul je wendbaarheid moeten creëren. Dat doe je door een empirische benadering. Empirisme gaat ervan uit dat kennis moet voortkomen uit waarneming en ervaring, dus door experimenten te doen.

Agile wordt toegepast in complexe situaties en is bedacht om proces gedreven organisaties te transformeren naar waarde gedreven organisaties. Door stapsgewijs te blijven ontwikkelen, los je met Agile het probleem veel sneller op en kun je direct starten met de ontwikkeling. Tegelijkertijd vermijd je grote ingewikkelde planningen en budgetten.

Meer weten over Agile?

Scaling Agile

Na Scrum lijkt scaling (en specifiek SAFe) de volgende wave te worden in Agile werken. Niet voor niets, want veel organisaties ondervinden moeilijkheden bij het toepassen van Agile werken. Met meerdere teams aan één product werken en continu in kleine stukjes opleveren. Ga er maar aan staan in een grote organisatie! Dat vereist nogal wat, van management, IT-architectuur en medewerkers. Een scaling framework kan dan een prettige oplossing zijn.VX Company helpt je en zorgt dat je niet begint bij het antwoord (SAFe?), maar begint bij vraag en noodzaak.

Agile training from the back of the room 

Als trainers zijn wij verantwoordelijk voor het faciliteren van het leerproces van de deelnemers. Wij onderwijzen een stuk theorie en delen onze ervaringen en kennis. Maar wij laten vooral de deelnemers van elkaar leren door ze oefeningen te laten doen, praktijkvoorbeelden te laten delen en met elkaar te discussiëren. Dit verhoogt het leervermogen én de waarde van de Agile training! 

Custom-made en op locatie

Voor incompany Agile trainingen of andere specifieke wensen voor één van onze trainingen, stemmen we de inhoud ook graag af op jouw wensen. Zo bieden wij een persoonlijke en volledig custom-made training, die aansluit bij jouw business. Dat verzekert jou van succes! Wil je samen met jouw team een Agile training bij ons volgen? Wij verzorgen onze (groeps)trainingen overal, of het nu op onze trainingslocatie in Baarn is, in jouw eigen omgeving of op een externe locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

VOORDELEN VAN
AGILE TRAINING
BIJ VX COMPANY

  • Getraind worden door de beste experts uit het vak
  • Ruim aanbod aan gecertificeerde Scrum, Agile en Kanban trainingen
  • Ruim aanbod aan leadership en development trainingen
  • Persoonlijke en custom-made trainingen door gecertificeerde trainers
  • Volg de training op ons kantoor in Baarn, op locatie of incompany
  • Niet alleen geschikt voor IT maar ook voor sales, HRM en logistiek

Zet jij de volgende stap met Agile?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus