menu
sluiten

development
trainingen

De technologische mogelijkheden vliegen je om de oren. Terwijl de laatste software update net is geïnstalleerd, druppelt de volgende gebruikersvraag alweer binnen. Is dat voor jou herkenbaar? Wij bieden de ideale trainingsmogelijkheden voor jou. Van korte workshops, meerdaagse trainingen en groepstrainingen op locatie tot online trainingen. Wij helpen je verder!

Naast Agile, Scrum, Kanban en leadership trainingen verzorgen wij ook development trainingen. Onze trainingen gaan verder dan het opdoen van kennis. Je leert de vaardigheden in je eigen organisatie inzetten. Van Test Automation tot Power BI, bekijk ons aanbod aan development trainingen hieronder.

Custom-made en op locatie

Voor incompany trainingen of andere specifieke wensen voor één van onze trainingen, stemmen we de inhoud ook graag af op jouw wensen. Zo bieden wij een persoonlijke en volledig custom-made training, die aansluit bij jouw business. Dat verzekert jou van succes! Wil je samen met jouw team een training bij ons volgen? Wij verzorgen onze (groeps)trainingen overal, of het nu op onze trainingslocatie in Baarn is, in jouw eigen omgeving of op een externe locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

VOORDELEN VAN
DEVELOPMENT TRAINING
BIJ VX COMPANY

  • Getraind worden door de beste experts uit het vak
  • Ruim aanbod aan gecertificeerde Scrum, Agile en Kanban trainingen
  • Ruim aanbod aan leadership en development trainingen
  • Persoonlijke en custom-made trainingen door gecertificeerde trainers
  • Volg de training op ons kantoor in Baarn, op locatie of incompany
  • Niet alleen geschikt voor IT maar ook voor sales, HRM en logistiek

Zet jij de volgende stap met onze development trainingen?

Neem contact op met Maartje Backus