vx company
menu
sluiten

Visualize your future

kanban
trainingen

Wat hebben Coolblue, Spotify, Toyota en Siemens gemeen? Deze organisaties hebben Kanban organisatiebreed geïmplementeerd. De reden hiervoor is dat dit raamwerk het mogelijk maakt om als organisatie veranderingen door te voeren, zonder weerstand van mensen. Verantwoord veranderen, dat doe je met Kanban.

Wij verzorgen Kanban training voor elk niveau van Lean. Wil je ook weerstand wegnemen in jouw organisatie? Schrijf je dan in voor een Kanban training bij VX Company. Wij werken met de beste Agile coaches en trainers uit het veld.

Verantwoord verbeteren en veranderen

Flexibiliteit is het codewoord, Agility is de trend. Binnen de Agile methodieken is er een ruime keuze aan raamwerken. Ieder raamwerk is flexibel, kort-cyclisch en heeft focus op het doen van de juiste dingen. In de basis draait het dus om voortdurend verbeteren, experimenteren en optimaliseren.

Kanban is het alternatieve pad naar Agility. Kanban betekent letterlijk *visueel boord* of *visuele kaart.* Het is een raamwerk wat, mits goed geïmplementeerd, direct leidt tot verbetering in jouw business. Kanban zorgt voor verantwoorde veranderingen, met als ultiem doel jouw organisatie te laten evolueren naar een hoger niveau.

Meer weten over Kanban?

Custom-made en op locatie

Voor incompany trainingen of andere specifieke wensen voor één van onze trainingen, stemmen we de inhoud ook graag af op jouw wensen. Zo bieden wij een persoonlijke en volledig custom-made training, die aansluit bij jouw business. Dat verzekert jou van succes! Wil je samen met jouw team een training bij ons volgen? Wij verzorgen onze (groeps)trainingen overal, of het nu op onze trainingslocatie in Baarn is, in jouw eigen omgeving of op een externe locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

VOORDELEN VAN
KANBAN TRAINING
BIJ VX COMPANY

  • Getraind worden door de beste Kanban experts uit het vak
  • Ruim aanbod aan gecertificeerde Kanban trainingen
  • Combinatie training: binnen 3 dagen een accreditatie
  • Persoonlijke en custom-made trainingen door gecertificeerde trainers
  • Volg de training op ons kantoor in Baarn, op locatie of incompany
  • Niet alleen geschikt voor IT maar ook voor sales, HRM en logistiek

Zet jij de volgende stap met Kanban?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus