vx company
menu
sluiten

Be the change

leadership
trainingen

Scrum teams zorgen niet alleen voor beweging op de werkvloer, ook bij management heeft het impact. You don’t want to be left behind. Wij geven je training in hoe om te gaan met Agile teams, om de potentie die in de teams en medewerkers zit er op een Agile manier uit te halen. Als je het beste uit je organisatie wilt halen is deze volgende stap in verandering een must.

Ook bij het maken van verbeterslagen komen vragen naar boven, zoals: Op welke manier kunnen we de Agile mentaliteit en aanpak binnen het team verbeteren? En hoe kunnen we deze denkwijze verankeren in de complete organisatie? Of je nu onbekend bent met wendbaar werken, of hierin een verbeterslag wilt maken: door het volgen van een leadership training bereid je jezelf optimaal voor. Kies je voor VX Company, dan ga je voor de beste Agile trainingen én de beste trainers uit het veld. Onze coaches zijn de beste in hun vak en maken van jou de beste in jóuw vak!

Leadership trainingen

CheckAlle trainingen zijn erkend gecertificeerd
Training
Duur
eerstvolgende datum
Locatie
Prijs
Professional Agile Leadership Essentials Nader overeen te komen Baarn € 1499
Agile leiderschap

Scrum Teams zijn zelfmanagend (ook wel zelforganiserend of zelfsturend genoemd). Dat betekent dat teamleden onderling bepalen wie wat doet, wanneer en hoe. Een belangrijke leiderschapstaak is het ondersteunen van dat zelfmanagement. Hoe doe je dat?

Als Agile leider zorg je dat je een helder doel (of purpose) uitdraagt. Je bemoeit je niet met ‘hoe’, maar borgt zoveel mogelijk de autonomie van elk team en individu. Wel ondersteun je mensen bij hun groei en ontwikkeling. Ouderwetse beoordelingsgesprekken en -systematiek werken contraproductief. Sowieso, maar al helemaal bij Agile teams. Help mensen groeien vanuit hun potentie en talent én met eigen initiatief en regie. Het is ook een belangrijke leiderschapstaak om organisatiebelemmeringen weg te nemen. Jij schept de randvoorwaarden (óók qua cultuur!) voor het team om optimaal te kunnen werken.

Teamontwikkeling

In onze leiderschapstrainingen is veel ruimte voor theorie én oefeningen rondom teamontwikkeling. Een Agile leider neemt én geeft tijd voor teamontwikkeling. En biedt een helpende rol in dit proces. Met de modellen van Tuckman en Lencioni in je achterzak én een goede visie op de onderstroom in het systeem, stimuleer je het team om uit te groeien tot een high performing team. Dat vervolgens met meer succes én plezier zijn werk doet en klantwaarde realiseert.

Agile portfolio management

Bij een organisatie waar meerdere teams aan dezelfde producten met elkaar samenwerken, is een Agile portfolio een goede oplossing. Hoe vertaal je je strategie naar concrete projecten en werkzaamheden? Hoe borg je afstemming en het omgaan met afhankelijkheden? Maar ook: hoe maak je dit transparant en zichtbaar voor de hele organisatie? In onze training Agile Portfolio Management leer je via specifiek ontworpen simulaties hoe deze uitdagingen kunnen worden aangepakt.

Liberating structures

De laatste jaren is de populariteit van LiberatingStructures enorm toegenomen. LiberatingStructures is een verzameling van 33 simpele werkvormen om betrokkenheid, innovatie en participatie te vergroten. Deze werkvormen verweven wij graag in onze trainingen en workshops. 

Een cultuur van kennisontwikkeling

Onze visie op het ontwikkelen van kennis en het implementeren van leeractiviteiten in een organisatie is dat de organisatie deze activiteiten uiteindelijk van ons overneemt en verder uitbouwt, zodat een zelflerende organisatie ontstaat. Jarenlang dezelfde in-company trainingen verzorgen? Welnee! Train-the-trainer sessies en het opzetten van Communities of Practice en Gildes. Dat is ons ding!  

Onze trainers hebben de voorkeur om training te geven met behulp van visualisaties, tekeningen en interactieve oefeningen. Er wordt slechts beperkt gebruik gemaakt van PowerPoint presentaties. 

Custom-made en op locatie

Voor incompany trainingen of andere specifieke wensen voor één van onze trainingen, stemmen we de inhoud ook graag af op jouw wensen. Zo bieden wij een persoonlijke en volledig custom-made training, die aansluit bij jouw business. Dat verzekert jou van succes! Wil je samen met jouw team een training bij ons volgen? Wij verzorgen onze (groeps)trainingen overal, of het nu op onze trainingslocatie in Baarn is, in jouw eigen omgeving of op een externe locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

VOORDELEN VAN
LEADERSHIP TRAINING
BIJ VX COMPANY

  • Getraind worden door de beste experts uit het vak
  • Trainers met jarenlange ervaring in het coachen van leiderschap
  • Ruim aanbod aan leadership en development trainingen
  • Persoonlijke en custom-made trainingen door gecertificeerde trainers
  • Volg de training op ons kantoor in Baarn, op locatie of incompany
  • Ook geschikt voor sales, HRM, logistiek en business

Zet jij de volgende stap met onze leadership trainingen?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus