External

VX Company External Resources

Wij zijn External Resources. Ons doel is elke dag weer om ervoor te zorgen dat onze klanten voorzien worden van de beste ontwikkelaars, consultants, testers, data specialisten en Agilisten. Bij VX Company werken we aan veel mooie projecten. Soms zelfs te veel. Daarom hebben we hulp van buitenaf nodig. Hulp in de vorm van jou!

Meld je aan als ZZP'er

Waar staan we voor?

  • Met ZZP’ers gaan we een commitment aan voor de lange termijn.
  • We behandelen rechtstreekse aanvragen van onze eindklanten in diverse branches.
  • Een gegarandeerde betalingstermijn van 30 dagen. Sneller kan ook tegen een kleine vergoeding.
  • Persoonlijk contact: dat houdt in dat we altijd onze aanvraag met je bespreken voordat we een aanbieding doen bij onze eindklant.
  • Geen marktplaats aanvragen waar je ook zelf op kunt reageren.

Onze openstaande aanvragen

Full Stack .NET Developer            Front-end Developer met Angular kennis

Je wilt reageren en dan?

Stap 1
Je hebt schriftelijk gereageerd op een interim aanvraag bij één van onze eindklanten. Leuk dat je interesse hebt in de aanvraag!

Stap 2
Na je sollicitatie hoor je maximaal binnen twee werkdagen van ons. Er zijn een aantal mogelijkheden:

  • Resourcer belt je om de aanvraag telefonisch door te nemen en om afspraken te maken over inzetduur, tarief etc.
  • Je ontvangt een afwijzing omdat we te weinig aanknopingspunten zien.

Stap 3
Jouw cv wordt voorgesteld door de Resourcer aan de Accountmanager en hij /zij maakt de eindselectie en stelt je voor aan de eindklant.

Stap 4
Wel of geen intake bij de eindklant. Onze Accountmanager begeleidt altijd de kandidaat. Dit is waarom je met VX Company samenwerkt, dit is onze toegevoegde waarde.

Stap 5
Hoera je mag starten! Inhuurcontracten worden opgesteld en getekend door beiden partijen voordat de opdracht start.

Stap 6
Tijdens de opdracht heb je regelmatig contact met de Accountmanager over voortgang, eventuele belemmeringen en hulpvragen etc. Op VX Company kan je rekenen!

De voordelen als ZZP’er bij VX Company:

Uitdagende opdracht
Onze eigen medewerkers werken aan uitdagende opdrachten, maar jij als ZZP’er ook! De Accountmanager weet wat de opdracht inhoudt en bespreekt dit met jou.

Zekerheid
Bij VX Company willen we je graag zekerheid bieden op vervolgopdrachten. We zijn natuurlijk van de markt afhankelijk, maar we houden contact met je zodat op de hoogte blijft van alle openstaande opdrachten.

Mogelijkheid om kennis en vaardigheden te vergroten
Als ZZP’er bij VX Company heb je het voorrecht om aanwezig te zijn bij VX Company webinars en krijg je korting op VX Company trainingen.

Hulp bij het uitvoeren van lastige uitdagingen in de opdracht
Indien gewenst is er voor jou als ZZP’er support beschikbaar van VX’ers zoals de Technisch Manager, Accountmanager en Backoffice.

Meld je bij ons aan!

Java
Java, CSS, HTML5, jQuery, AngularJS, Spring, Hibernate… Spreekt dit je aan? Dan werken we graag met iemand zoals jij!

.NET
Als HTML5, jQuery, AngularJS en het Microsoft cloud platform je niet vreemd zijn, schrijf je dan snel in bij ons als ZZP’er. We hebben .NET ontwikkelaars nodig voor heel gave projecten!

Testen
We zoeken senior Test Automation engineers die veel werken met Cucumber & Selenium en kennis hebben van diverse programmeertalen.

Big Data/BI
Je bent verantwoordelijk voor het beschikbaar maken en beheren van productionele, gedistribueerde data platformen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Schrijf je dan snel in!

Agile
“Hoe kan ik als organisatie klaarstaan met een antwoord, nog voor de vraag wordt gesteld?” “Hoe kan ik als dienstverlener mijn klant optimale service bieden?” Flexibiliteit is hierbij het codewoord. Agility is de trend. En binnen Agility een veelheid aan raamwerken. External resources zoekt interim Scrum Masters en Agile/Kanban coaches die onze eindklanten helpen deze vragen te beantwoorden.

Meld je aan

Meer weten?

caroline-van-es

Caroline van Es

External Resources

+31 6 53 56 99 46 Stuur Caroline een e-mail