External

VX Company External Resources

Wij zijn External Resources. Ons doel is elke dag weer om ervoor te zorgen dat onze klanten voorzien worden van de beste ontwikkelaars, consultants, testers, data specialisten en Agilisten. Bij VX Company werken we aan veel mooie projecten. Soms zelfs te veel. Daarom hebben we hulp van buitenaf nodig. Hulp in de vorm van jou!

Meld je aan als ZZP'er

Waar staan we voor?

  • Met ZZP’ers gaan we een commitment aan voor de lange termijn.
  • We behandelen rechtstreekse aanvragen van onze eindklanten in diverse branches.
  • Een gegarandeerde betalingstermijn van 30 dagen. Sneller kan ook tegen een kleine vergoeding.
  • Persoonlijk contact: dat houdt in dat we altijd onze aanvraag met je bespreken voordat we een aanbieding doen bij onze eindklant.
  • Geen marktplaats aanvragen waar je ook zelf op kunt reageren.

Onze openstaande aanvragen

Meld je bij ons aan!

Java
Java, CSS, HTML5, jQuery, AngularJS, Spring, Hibernate… Spreekt dit je aan? Dan werken we graag met iemand zoals jij!

.NET
Als HTML5, jQuery, AngularJS en het Microsoft cloud platform je niet vreemd zijn, schrijf je dan snel in bij ons als ZZP’er. We hebben .NET ontwikkelaars nodig voor heel gave projecten!

Testen
We zoeken senior Test Automation engineers die veel werken met Cucumber & Selenium en kennis hebben van diverse programmeertalen.

Big Data/BI
Je bent verantwoordelijk voor het beschikbaar maken en beheren van productionele, gedistribueerde data platformen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Schrijf je dan snel in!

Agile
“Hoe kan ik als organisatie klaarstaan met een antwoord, nog voor de vraag wordt gesteld?” “Hoe kan ik als dienstverlener mijn klant optimale service bieden?” Flexibiliteit is hierbij het codewoord. Agility is de trend. En binnen Agility een veelheid aan raamwerken. External resources zoekt interim Scrum Masters en Agile/Kanban coaches die onze eindklanten helpen deze vragen te beantwoorden.

Meld je aan

Meer weten?

caroline-van-es

Caroline van Es

External Resources

+ 31 (0)35 539 09 09 Stuur Caroline een e-mail