Banner - VX Company

Medior back-end developer

Functie medior back-end developer Hippo/Bloomreach platform
Aanvraagnummer VX21-0004
Aantal plaatsen 1
Aantal uur 36 uur per week
Publicatiedatum 13-01-21
Startdatum 24-07-21
Einddatum 25-06-21
Standplaats Den Haag/thuis

Reageer direct

Voor onze klant P-Direkt, de HR-dienstverlener van de Rijksoverheid, zijn wij op zoek naar een interim medior backend developer Hippo/Bloomreach platform. Bekijk snel de aanvraag en zorg ervoor dat we met jou in contact komen voor deze interessante opdracht!

Achtergrond informatie

P-Direkt is het shared service centrum op het gebied van personeels- en salarisadministratie en andere innovatieve E-HRM diensten voor en door 12 ministeries. Wij bieden een gevarieerd pakket aan HR-services aan ruim 135.000 rijksambtenaren. Onze diensten zijn professioneel, modern en gericht op eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en zelfbediening. P-Direkt is een kenmerk van hoe de nieuwe Rijksdienst zich wil profileren: betrouwbaar, efficiënt, klantgericht en innovatief.

Afdeling
Dienstverleningssystemen (DVS) is de ICT-afdeling van P-Direkt. Voor nieuwe dienstverlening realiseert DVS de ICT-componenten, voert regie en adviseert ten aanzien van technologische ontwikkelingen. Binnen DVS werken we volgens het Agile/scrum Frame Work. DVS streeft naar een
gestandaardiseerd applicatielandschap, daarbij zoveel mogelijk gebruikmakend van standaarden met maximale flexibiliteit door toekomstige nieuwe businessbehoeften en technologische innovaties.

Binnen DVS wordt het beheer van het huidige CSO-platform uitgevoerd, dit betreft de publieke websites werkenvoornederland.nl, werkenbijdeoverheid.nl en functiegebouwrijk.nl. Naast de publieke websites worden ook een aantal interne sites gericht op loopbaanontwikkeling en een vacature beheer webapplicatie beheerd.

Taken

Opdrachtomschrijving
DVS zoekt een medior back-end developer Hippo/ Bloomreach met minimaal drie jaar ervaring met kennis van het Hippo / Bloomreach Experience platform. Java kennis is noodzakelijk voor het succesvol vervullen van deze opdracht. Kennis en ervaring met Apache, Tomcat, Jenkins en Git is een absolute pré.

Alle reguliere taken van een developer in een Scrumteam zijn op jouw rol van toepassing, waaronder het bijdragen aan events zoals refinement, daily stand-up, sprint review en retrospective. Naast technische vaardigheden zijn communicatieve vaardigheden zeer belangrijk
om de developers van het CSO team te ondersteunen bij de kennisontwikkeling en uitvoering van de werkzaamheden.

Eisen & wensen

Aanbiedingen van kandidaten worden beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt de kandidaat niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarna wordt er beoordeeld op diverse wensen. In de aanbieding van de kandidaten moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden.

Eisen

 1. Kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau
 2. Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring met Bloomreach Experience
  platform (Hippo CSM), Java en Freemarker
 3. Kandidaat beschikt over een eigen werkomgeving (laptop)
 4. Het uurtarief van de kandidaat is marktconform

Wensen

 1. Kandidaat is bij voorkeur Bloomreach certified
 2. Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met het ontwikkelen van
  (web)backend toepassingen en (REST) API’s
 3. Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met Apache, Tomcat, Jenkins, Git
  en SAAS
 4. Mate waarin de kandidaat over de gevraagde competenties en vaardigheden beschikt (toetsbaar op basis van cv, motivatie en/of mogelijk
  sollicitatiegesprek).
 5. Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met Agile/Scrum werken

Condities

 • Inhuur freelancer of eigen medewerker. Inschrijving uittreksel Kamer van Koophandel in Nederland.
 • Het tarief vermelden all-in, excl. btw
 • Stuur je reactie met in de ´Onderwerp-´regel van de e-mail het onderwerp aanvullen met de namen van de kandidaten naar external@vxcompany.com.
 • De kosten van een VOG zijn voor rekening van de professional
 • Vakantie plannen graag doorgeven voor 2021
 • Heb je binnen vijf werkdagen nog niets vernomen dan kan je ervan uitgaan dat je cv niet is meegenomen in de selectie naar P-Direkt. We streven er altijd naar om elke kandidaat een antwoord te geven.

Ben jij degene die VX Company zoekt dan komen we graag met jou in contact! Stuur een mail naar: external@vxcompany.com.

Meer weten?

caroline-van-es

Caroline van Es

External Resources

+ 31 (0)35 539 09 09 Stuur Caroline een e-mail