Banner - VX Company

Servicedeskmedewerker

Functie Servicedeskmedewerker
Aanvraagnummer VX21-0001
Aantal plaatsen 1
Aantal uur 36 uur per week
Publicatiedatum 08-01-21
Startdatum 25-01-21
Einddatum 25-06-21
Standplaats Utrecht en vanwege Covid ook thuis

Reageer direct

Voor onze klant Reclassering heeft VX Company een mooie interim functie beschikbaar! Ze zijn namelijk opzoek naar een servicedesk medewerker. Ben jij degene die we zoeken? Bekijk dan snel de aanvraag en zorg ervoor dat we met jou in contact komen.

Achtergrond informatie

Reclassering Nederland vindt het belangrijk dat al haar medewerkers samen een afspiegeling vormen van de veelzijdige Nederlandse samenleving. Gevarieerd samengestelde teams waarin iedereen er toe doet, zijn sterker. Wij hebben in alle teams mensen nodig die anders naar hetzelfde kijken vanuit een verschillende achtergrond. Denk aan culturele herkomst, leeftijd, geslacht, ervaring en competenties. Onze doelgroep is immers ook divers. Daarom werken we actief aan de
thema’s inclusiviteit en diversiteit.

Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan een veiliger samenleving. Samen met justitie, politie, gemeenten en het gevangeniswezen zetten we alles op alles om te voorkomen dat mensen opnieuw de fout in gaan. Dat doen we door aan de slag te gaan met verdachten en veroordeelden en hen aan te sporen hun gedrag te veranderen. Dat gebeurt vanaf hun arrestatie tot het moment dat zij weer op vrije voeten zijn. Medewerkers van Reclassering Nederland werken volgens uitgekiende methodes en op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen. Het reclasseringswerk is het middelpunt van onze taak: bijdragen aan een veiliger samenleving. Reclassering Nederland heeft vestigingen in vijf regio’s die worden aangestuurd door vijf regiodirecteuren. Zo’n 2000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor een veiligere samenleving. Het landelijk kantoor is gevestigd in Utrecht. De afdeling I&A is verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur binnen de organisatie. De afdeling ondersteunt de collega’s met betrouwbare oplossingen op basis van generieke infrastructuur. De afdeling beheert ruim 3.700 accounts van de 3 Reclassering Organisaties. De afdeling bestaat uit 30 fte die voornamelijk werken op de Servicedesk of een van de beheerteams: Citrix/Windows, Netwerken, Technisch applicatiebeheer en Unix/Dba. De afdeling Informatisering en Automatisering is gevestigd op het landelijk kantoor te Utrecht.

Taken

De 1e lijns medewerker gebruikersondersteuning (servicedesk/helpdesk) geeft – meestal telefonisch, maar ook via email – ondersteuning aan gebruikers die vragen hebben en is het 1e aanspreekpunt bij het oplossen van storingen, problemen enzovoort in de informatievoorziening. De 1e lijns medewerker registreert de vragen of meldingen van incidenten en biedt ook vaak oplossingen hiervoor. Lukt dat niet, wordt het incident doorgezet nar de tweede lijn (Technisch
support, applicatiebeheer etc..), maar de coördinatie blijft bij de 1e lijns medewerker en bewaakt dat een incident conform de SLA wordt afgehandeld. Bij een service/helpdesk kunnen veel meer taken worden belegd, al naar gelang de grootte van de organisatie. Dat kan bijvoorbeeld zijn het identificeren van problemen, het coördineren van wijzigingen, het registreren van gebruikers, het instellen van autorisaties, enzovoort.

Eisen & wensen

Eisen

Dit zijn harde eisen dus de kandidaat moet eraan voldoen.

  • certificaten ITSM Foundation en ITIL Foundation
  • Windows 10 certificering
  • opleiding gericht op automatisering (MBO) en tevens de basisopleiding kernbegrippen ICT en Windows-familie.

Wensen

  • Aantoonbare kennis van Windows 10, Topdesk, Active directory, Citrix director, Mobile Iron (>2 jaar).

Overige competenties

  • klantgericht
  • luisteren
  • communiceren
  • samenwerken
  • flexibiliteit
  • creativiteit en analyseren.

Ben jij degene die VX Company zoekt dan komen we graag met jou in contact! Stuur een mail naar: external@vxcompany.com.

Meer weten?

caroline-van-es

Caroline van Es

External Resources

+ 31 (0)35 539 09 09 Stuur Caroline een e-mail