vx company
menu
sluiten

Onze Kanban coach begeleidt jou naar een Lean-mindset

Kanban
coaching

De processen binnen jouw bedrijf lopen lekker. Dat denk je althans. Maar geloof ons, het kan nog veel beter. Soepeler. Sneller. Kanban is de winnende formule voor continue procesverbetering. Wil je met jouw organisatie volgens de deze methode werken, maar weet je niet precies waar je moet starten? Onze Kanban coach begeleidt je bij de implementatie van deze Lean-tool, van begin tot eind.

We starten de Kanban coaching met een introductie van Kanban: op een interactieve manier maak je kennis met dit Agile-framework. Vervolgens laat de coach je ervaren hoe je een Kanban-systeem succesvol binnen de organisatie kunt implementeren. Daarmee zet je de eerste stap op weg naar een Lean-mindset.

De Kanban-methode implementeren

De volgende stap in de coaching is het implementeren van de Kanban-methode. De coaches van VX Company faciliteren de implementatie. Zij coachen daarnaast medewerkers, teams en professionals in het stapsgewijs doorvoeren van procesverbeteringen.

Onze Kanban coach weet uit ervaring dat de overstap naar Agile werken niet alleen teams raakt, maar de hele organisatie. Sterker nog: de implementatie van Kanban gaat pas slagen als deze organisatiebreed wordt gedragen. Het betrekken van het hoger management en de directie is dan ook een belangrijk onderdeel van onze coaching.

post its op muur geplakt door vrouw, vx company overleg groep werknemers aan tafel, vx company
Kanban coaching en -training

Je leert van de besten: onze gecertificeerde Kanban- coaches en -trainers behoren tot de top. Zij putten uit een schat aan ervaring op het gebied van Lean en Kanban, Agile en Scrum. Vaak is coaching alleen niet voldoende om het gewenste doel te bereiken. Daarom combineren we onze coachingstrajecten regelmatig met praktijkgerichte trainingen. Bij VX Company hebben we dan ook een Kanban-training voor elk gewenst niveau en voor iedere fase van de implementatie.

De krachtige combinatie van Kanban coaching en -training maakt onze aanpak zo uniek. En dat merk je al snel tijdens het coachingstraject: onze Kanban coaches begeleiden jouw organisatie in een korte tijd naar een succesvolle implementatie van dit Agile-framework.

Lean-/Agile-coaches met een voorliefde voor Kanban

Een grote voorliefde voor Kanban en Scrum: dat is wat onze Lean-/Agile-coaches gemeen hebben. Tijdens de coaching of training ontdekken we samen hoe je deze methode optimaal kunt inzetten. Daarnaast laat onze Kanban coach zien wat de mogelijkheden zijn om deze Lean-tool met andere Agile-methodieken te combineren, zoals Scrum.

Op welke manier je deze Lean-tool ook wilt implementeren, het doel van de coach is altijd hetzelfde: de overstap naar Kanban en andere vormen van Agile werken zo soepel en efficiënt mogelijk laten verlopen. Zonder weerstand van medewerkers. Dáár zorgen onze Kanban coaches en -trainers voor. Zij zien het oplossen van complexe Agile- en Lean-vraagstukken als een echte uitdaging.

Kanban trainingen van VX Company

VX Company verzorgt niet alleen coaching. Wij ondersteunen jouw organisatie ook met Agile, Scrum en Kanban trainingen op elk niveau. Onze ervaren trainers helpen je optimaal te profiteren van de voordelen van dit framework. Wil je graag leren hoe je de kracht van jouw Scrum-team combineert met de Kanban-methode? Hoe je een Kanbanbord ontwerpt? Hoe je in slechts één dag al met je team volgens deze werkmethode kunt gaan werken? Of hoe je kunt uitgroeien tot een lerende organisatie? Dan is een Kanban-training van VX Company iets voor jou!

Lees meer

Meer weten over kanban coaching?

Maartje, vrouw, bril, lachen, VX Company
Neem contact op met Maartje Backus
overleg groep werknemers aan tafel, vx company