Banner - VX Company

Klanten vertellen

Wie kunnen beter vertellen wat we doen, dan wij zelf? Juist onze klanten. We laten graag onze klanten aan het woord over hoe zij het partnership en de kwaliteit van onze dienstverlening ervaren.

Boonstra Parts streeft ambities na met nieuwe backoffice applicatie

Boonstra Parts wil doorgroeien, efficiënter werken en een nog betere service leveren. Door digitale transformatie wil Boonstra Parts een onoverbrugbare voorsprong creëren op de concurrentie. VX Company is de software development partner geworden en heeft een nieuwe applicatie voor Boonstra Parts gerealiseerd.

Lees meer

logo – Boonstra
Interconnect

Interconnect realiseert applicatie in co-creatie

Interconnect had een (in eigen beheer ontwikkelde) backoffice applicatie die aan vernieuwing toe was. De nadruk ligt op het geautomatiseerd en dus snel leveren van diensten aan hun klanten. VX Company heeft in co-creatie met Interconnect de nieuwe applicatie gerealiseerd.

Lees meer

PKF/Post heeft door applicatiecheck grip op applicatie

PKF/Post heeft een geavanceerd en in eigen beheer ontwikkelde en bedrijfskritische applicatie. VX Company is gevraagd om een onafhankelijk oordeel te geven over de staat van de applicatie.

Lees meer

Logo PKF Post
Reclassering Nederland

De reclassering heeft nu beter zicht op voortgang werkstraf

De reclassering werkt vanaf nu met een werkstrafprojectenportaal dat door VX Company is ontwikkeld en wordt beheerd. Hierdoor heeft de reclassering nu beter inzicht in de voortgang van de werkstaf van de gestrafte. Daarnaast zijn de persoonsgegevens beter beschermd en werkt de reclassering efficiënter.

Lees meer

VX Company realiseert Brug Management Systeem dashboard provincie Noord-Holland

Inwoners van de provincie Noord-Holland staan minder lang te wachten voor een open brug. In opdracht van de provincie heeft VX Company het gebruiksvriendelijke dashboard van het Brug Management Systeem ontwikkeld.

Lees meer

Provincie Noord Holland – VX Company
Vialis – VX Company

VX Company helpt mee om files terug te dringen

Super trots op het project bij onze trusted partner Vialis! We ontwikkelen en testen de software van de wisselbaan en helpen zo files op de A1, A6 en A9 terug te dringen.

Bekijk video

Online Agile training voor Ab Ovo

VX Company verzorgden een online training voor Ab Ovo. Ab Ovo levert wereldwijd state of the art Supply Chain Planning & Optimalisatie (SCP&O) oplossingen: “Wij waren op zoek naar een mogelijkheid om een team gevestigd op verschillende locaties een online Agile training te geven. VX Company heeft dit op een hele goede en interactieve manier gedaan, waarmee we als team een vliegende start hebben gemaakt.”

Logo Ab Ovo@4x
Vialis – VX Company

Vialis volgt Test Automation training bij VX Company

Douwe Buwalda, software en test engineer bij Vialis heeft medio 2020 de Test Automation training van VX Company gevolgd. De training werd verzorgd door Dave Koonen en werd intern binnen Vialis aan een aantal medewerkers gegeven. Wij zijn benieuwd hoe Douwe de training heeft ervaren.

Lees meer

Stel mij een vraag

Wil je meer weten over wat we allemaal bij onze klanten doen? Bel mij of stel een vraag via het formulier.

Tjeerd Keuning@4x

Tjeerd Keuning

Managing Consultant

+31 6 53 50 43 69 Stuur Tjeerd een e-mail

Voornaam invullen

Achternaam invullen

Organisatie invullen

Alleen cijfers invullen

E-mailadres invullen

Stel een vraag

Ja, ik blijf graag op de hoogte van VX Company

Met het verzenden van dit formulier begrijp ik dat mijn gegevens worden verwerkt door VX Company
zoals hierboven aangegeven en beschreven in de Privacy Statement *

Dit veld is verplicht

Een greep uit onze referenties

Graydon - VX Company
Nedvang logo
Geodan_logo_rgb@4x
Kadaster - VX Company