vx company
menu
sluiten
Las Vegas welcome sign.

Fabulous

kennis ontwikkelen, kennis delen

Gokken met je toekomst…dat doe je natuurlijk niet! Je kiest er daarom net als wij bewust voor continu je kennis te vergroten. Bij VX Company doen we dat door groepen, door middel van leren, met elkaar te verbinden.

Jezelf ontwikkelen en relevant blijven

Kennis ontwikkelen en kennis delen zit ons in het bloed. Bij VX Company Software Development werken software developers met passie voor het vak. En dat merk je. We steken veel tijd in het up-to-date houden van onze kennis, door persoonlijke ontwikkelplannen, door training, onze maandelijkse ‘Vrolijke Vrijdag’ waar we in tijd van VX Company Software Development kennis met elkaar delen. En we weten elkaar bovendien te vinden als er specifieke vragen zijn. Al die kennis houden we niet voor onszelf. We delen die kennis met en bij onze opdrachtgevers.

Omdat we het belangrijk vinden onze kennis te delen ontplooien we verschillende initiatieven. We organiseren meet-ups, brengen met regelmaat ons VX Magazine uit en organiseren lunch-sessies bij onze opdrachtgevers om over relevante ontwikkelingen van gedachten te wisselen. We hebben een mob-programming project ‘Amped’, waar we elkaar uitdagen om mooie oplossingen uit te proberen, waarbij iedereen van harte welkom is om mee te doen. En we doen nog veel meer.

overleg, werknemers, vx company

Wij houden van innoveren, gaan geen uitdaging uit de weg en vinden het leuk om technische events en congressen te bezoeken. We steken veel tijd in ontwikkeling van onze eigen technische kennis en persoonlijke vaardigheden. Bovendien ondernemen we graag leuke dingen met collega’s. Van samen werken en kennis delen tot ontspannen activiteiten buiten de deur.

Wat begon in 1988 aan een biljarttafel in een Amsterdams stadscafé, groeide uit tot wat we vandaag de dag zijn. Wij hebben technieken, tools en talen zien komen en gaan. Wij weten daardoor dat stilstaan achteruitgaan is en dat je moet bewegen om relevant te blijven. Kwaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling vormen de kern van onze bedrijfscultuur. Een cultuur waarin wij er zijn voor jou en voor het nastreven van onze gezamenlijke ambities.

Wil jij meewerken aan innovatieve projecten die jou blijven uitdagen? Wil je werken aan datgene wat er écht toe doet? Werk dat jou inspireert en waarbij jij bijdraagt aan een betere wereld? En wil jij nieuwe dingen proberen en ontwikkelen, verwachting overtreffen? Solliciteer dan op één van onze actuele vacatures, dan zet jij nét dat stapje extra.

Benieuwd hoe jij je verder kunt ontwikkelen?

Wij zijn altijd op zoek naar IT talent. Wil jij graag bij ons komen werken? Meld je dan aan voor een (virtuele en) vrijblijvend kopje koffie om jezelf te presenteren!

Kom maar op

Meer weten over onze vacatures?

conny van dijk, vx company
Neem contact op met Conny van Dijk